Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2022 3.200 joves han passat pel Festival Sota La Palmera aquest estiu

3.200 joves han passat pel Festival Sota La Palmera aquest estiu

3.200 joves han passat pel Festival Sota La Palmera aquest estiu

Després d’un estiu ple d’activitats, l’Espai Kesse, l’Espai La Palmera i l’Oficina Jove del Tarragonès tanquen per vacances fins al setembre amb la mirada posada en la temporada de tardor
11/08/2022

L’Oficina Jove del Tarragonès tanca per vacances fins al 6 de setembre. Aquest equipament que ofereix informació i assessorament a les persones joves en qualsevol àmbit d’interès i amb serveis especialitzats de treball, educació, garantia juvenil i salut, ha atès el darrer any a 2.313 joves i 5.437 consultes. L’horari d’atenció al públic serà de dimarts a divendres de 9.30 a 14 h. Els dilluns, l’atenció serà telemàtica. 

Per la seva part, l’Espai Jove Kesse romandrà tancat del 15 d’agost al 12 de setembre, reobrint al públic el dia 13. L’equipament ha rebut més de 7.500 visitants des del mes de gener a través dels diferents serveis que ofereix: programació d’activitats trimestrals, cessió d’espais i materials per a col·lectius, entitats i persones joves de 12 a 35 anys o els espais d’oci educatiu per a joves de 12 a 19 anys. 

De la mateixa manera tanca l’Espai Jove La Palmera, que va finalitzar la seva programació estival el passat 31 de juliol havent reunit a 3.200 persones en els 20 dies d’espectacles, cinema i concerts. Pel Festival Sota La Palmera hi han passat grups i companyies com Segonamà, Habla de mi en presente, Joan Masdeu, Marcel i Júlia o Laura Andrés & Beth Rodergas. A més, també s’han celebrat les nits temàtiques com la dedicada a la dansa amb la cia. la Im.perfecta, la dedicada al clown amb la cia. Dosdetres o la del trap amb la Queency i Maio. 

En total, més de 14.000 persones han passat pels espais joves aquest any, unes xifres que consoliden aquests equipaments com a referencials de referència per als i les joves en veure's incrementades les seves demandes i inquietuds, no només realitzen activitats sinó que també en són els impulsors o creadors d’aquestes. 

A partir del 20 de setembre es podrà consultar tota la programació Tarragonajove prevista per la temporada de tardor, on s’inclouen les aules temàtiques setmanals, tallers i monogràfics en diferents àmbits, la 10a edició del cicle La ciutat a cau d’orella i els actes de Cultura Kesse dels divendres al vespre. El mateix dia 20 s’iniciaran les inscripcions presencialment als espais joves o a través del web

Les consultes en període de vacances es poden adreçar a tarragones@oficinajove.cat i per l’Espai Jove Kesse a tarragonajove@tarragona.cat. Les consultes s’atendran al mes de setembre.

Segells de reconeixement d'administració oberta