Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2022 El Casal x Nadal omplirà l’Espai Jove Kesse amb 25 propostes per a joves de 12 a 35 anys

El Casal x Nadal omplirà l’Espai Jove Kesse amb 25 propostes per a joves de 12 a 35 anys

El Casal x Nadal omplirà l’Espai Jove Kesse amb 25 propostes per a joves de 12 a 35 anys

Entre les activitats d'aquesta onzena edició destaquen un taller de fotografia i els concerts de Poncelam i Lo Pau de Ponts
29/11/2022

Aquestes vacances de Nadal arriba l’onzena edició de la programació Casal x Nadal de l’Espai Jove Kesse. Del 20 al 23 i del 27 al 30 de desembre, la Conselleria de Joventut oferirà 25 propostes gratuïtes innovadores, creatives i lúdiques, dirigides a joves de 12 a 35 anys, amb el propòsit d’oferir espais alternatius d’activitat durant Nadal. A més, es continuaran oferint els serveis habituals com la reserva d’espais i materials, i les activitats de la primera planta. En aquest sentit, el Casal x Nadal vol donar a conèixer l'activitat que ofereix l'equipament durant tot l'any: tallers culturals i educatius, exposicions, concerts, dinàmiques i tornejos, entre altres. 

En l’àmbit del lleure, la programació del Casal x Nadal compta amb un taller de reparació de bicicletes, tallers de manualitats, receptes de cuina, tornejos de tenis taula i futbolí, i el Karaokesse, entre altres. També hi haurà propostes formatives monogràfiques i intensives com el curs de premonitor/a de lleure, on s’ofereixen tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l’educació en el lleure. A més, amb l’objectiu d’oferir espais de formació i experimentació en diferents àmbits d’interès social, el servei de treball de l’Oficina Jove del Tarragonès impulsa un taller de recerca de feina, i Ràdio Ciutat de Tarragona, un taller de ràdio i comunicació. 

Pel que fa a les propostes culturals, el Kesse acollirà les exhibicions de final d’any de les diferents aules temàtiques que es realitzen a l’Espai Jove: dansa, teatre, cant coral i breakdance, entre altres. També hi haurà el concert de Poncelam que presentarà el seu primer EP, Lágrimas de Ángel. Aquesta cantant i compositora de divuit anys ha actuat en escenaris com la Sala Jamboree, el festival Cruïlla XXS i el Mercat de Música Viva de Vic. Els darrers dos dies de casal hi actuarà Lo Pau de Ponts amb el format Lletra i música, on l’artista anirà responent a les preguntes del públic entre cançó i cançó, i el grup Con Nada amb un espectacle de comèdia improvisada que reflexions sobre les situacions que provoquen els costums, les tradicions i les supersticions que se celebren durant aquestes dates. 

El Casal X Nadal és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove de la conselleria de Joventut i compta amb el suport d’una quinzena d’entitats i col·lectius joves implicats en el disseny, la programació i la realització de les activitats: Expresa’t, H2O, Versembrant, Carla Cruells, Tina Riba, Fundació Siurana, Ràdio Ciutat de Tarragona, Escamot Cooperativa, Alba Pocurrull, Quiràlia, Cooperació Tarragona, Scan Festival Internacional Fotografia, Oficina Jove del Tarragonès, Consell Comarcal del Tarragonès, Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i grup de joves de l’Espai Jove Kesse. 

Per més informació, inscripcions i reserva d’activitats podeu consultar el web de Tarragona Jove. Les inscripcions prèvies, necessàries per a algunes de les activitats, s’obriran el dia 1 de desembre a partir de les 10 h al mateix web. 

Segells de reconeixement d'administració oberta