Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2022 El Festival Sota la Palmera engega aquest cap de setmana amb una trentena d'espectacles i concerts

El Festival Sota la Palmera engega aquest cap de setmana amb una trentena d'espectacles i concerts

El Festival Sota la Palmera engega aquest cap de setmana amb una trentena d'espectacles i concerts

We are apes, hello! i Amanda Álvaro protagonitzaran dijous la nit inaugural en el marc del Mirall Sonor
29/06/2022

Aquesta setmana engega el Festival Sota La Palmera amb la 15a edició del Mirall Sonor, que tindrà lloc aquest mateix dijous amb el doble concert de We are apes, hello! i Amanda Álvaro. Divendres serà el torn de La tortuga que nunca tuve i Segonamà. Dissabte Alba Morena i Habla de mí en presente tancaran el primer cap de setmana, amb música urbana i rumbera, respectivament.  

El Festival porta una trentena d’espectacles i concerts que s’emmarquen en la música feta per joves, destinada al públic principalment jove, però obert a totes les edats i prioritzant la figura de la dona creadora. En aquest sentit les caps de cartell són: Beth & Laura AndrésMaria FortMaria JacobsLa Queency i Maio i el duet mes destacat, Marcel i Júlia, que seran a Tarragona el 29 de juliol.  

La Conselleria de Joventiut informa que hi hagut un canvi de grup per motius propis de la companyia i Tasuta Animal, previst per al 22 de juliol, no podrà actuar i en el seu lloc ho farà Lyricson, cantant de reggae africà, reconegut internacionalment a partir del seu treball al costat de Manu Chao & Radi Bemba Sound System. La seva veu és molt coneguda a França on, no només ha publicat discs en solitari, com a Lyricson, sinó que també participa en grups com Assassin.  

Més informació a: www.tarragonajove.org.  

Segells de reconeixement d'administració oberta