Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2022 El Passatge del Terror torna a l'Espai Jove Kesse

El Passatge del Terror torna a l'Espai Jove Kesse

El Passatge del Terror torna a l'Espai Jove Kesse

L’equipament de Joventut es transformarà en un "institut contaminat" aquest divendres al vespre
27/10/2022

Com cada any per aquestes dates, l’Espai Jove Kesse es transforma en un passatge del terror. Enguany estarà ambientat en un institut on hi hagut una contaminació per COVID, que es presenta amb el títol Institut Kesse, contaminat. Una trentena de nois i noies de 12 a 35 anys han organitzat aquesta iniciativa amb l’acompanyament de l’equip de Joventut de l’Ajuntament, fent d’actors i actrius, personal de maquillatge, producció, decoració, vestuari, fotografia, so i vídeo. L’organització és l’encarregada d’idear i transformar l’espai amb decorats, llum, fum, música.. i de la coordinació de totes les persones en la representació de la història seleccionada. 

El passatge del terror forma part del cicle Cultura Kesse que s’ofereix els divendres al vespre per a tots els públics amb un seguit de propostes que donen cabuda tant a projectes de nova creació com actes d’interès per al jovent. D’aquesta manera, per aquesta tardor hi ha programades actuacions de dansa, teatre, exposicions, cinema i música, com la del proper divendres 11 de novembre amb el cantautor, Roger Padrós, guanyador de Portautors 2021. 

L’entrada al passatge del terror és gratuïta i sense inscripció, i es realitzarà en grups segons arribada. Cal tenir 12 anys, i els menors de 16 anys han de portar signada una autorització que es donarà a l’entrada o la poden descarregar a tarragonajove.org/institutkesse. L’accés s’habilitarà pel pati de l’Espai Jove Kesse (c. Sant Antoni Maria Claret, 12-14), l’aforament és limitat i només es podrà fer el recorregut del passatge una vegada. 

Més informació de la programació a tarragonajove.org.  

Segells de reconeixement d'administració oberta