Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2022 Joventut aposta pels espais de suport educatiu, emocional i de benestar personal en la nova programació d'hivern 2022

Joventut aposta pels espais de suport educatiu, emocional i de benestar personal en la nova programació d'hivern 2022

Joventut aposta pels espais de suport educatiu, emocional i de benestar personal en la nova programació d'hivern 2022

25 propostes educatives i culturals conformen l’Hivern Tarragonajove 2022. Les activitats són gratuïtes i estan especialment dirigides a persones joves entre 12 i 35 anys.
Joventut aposta pels espais de suport educatiu, emocional i de benestar personal en la nova programació d'hivern 2022 Imatge promocional de Frontera Azul.
26/01/2022

La Conselleria de Joventut de Tarragona presenta la primera programació trimestral de l’any, tot activant les aules temàtiques educatives; una segona edició del cicle documental de temàtica juvenil; un plec de sessions informatives en l’àmbit del treball i la salut i, en el bloc cultural, espectacles i exposicions per a la promoció de la creació artística juvenil. En definitiva, es tracta de més de 25 propostes educatives i culturals, gratuïtes i especialment dirigides a persones joves entre 12 i 35 anys, que conformen l’Hivern Tarragonajove 2022.

L’Espai Jove Kesse obre les portes novament com un recurs social i comunitari per a les persones joves que ho vulguin, aportant formació i propostes en el camp de l’educació no formal i l’educació en el lleure, reforçant els vincles socioafectius i emocionals mitjançant les aules de suport educatiu, els espais d’atenció, suport i acompanyament i les línies de programació en clau artística. Aquests espais se centren en una necessitat  de primer ordre d’escoltar i acollir el sentiment i l’expressió activa de les persones joves represes en tants moments confinats i tantes mesures restrictives d’afectació especialment emocional. La programació, que engega a partir de l’1 de febrer presenta, com a principal novetat, quatre sessions de com construir un espai d’autocures, així com de seguretat i benestar personal.  

En el bloc cultural, Zona Cultura Kesse, s’han programat fins a 12 actes, espectacles i exposicions, amb propostes en clau intercultural com una sessió de jocs tradicionals xinesos (Mahjong), una audició de Kirtan (Índia) i concerts de formacions i grups de fusió i mestissatge d’arrel com, Ellas, els Lobster tribe o Frontera azul. El cicle també incorpora una exhibició en clau de sensiblització i consciència de l’estil Twerk de la mà del grup Assgang i les mostres i projectes treballats a les aules temàtiques com teatre, dansa, cuina i cultura urbana. 

Més informació i inscripcions a partir de demà 27 de gener: www.tarragonajove.org.

Segells de reconeixement d'administració oberta