Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2022 'La Ciutat a Cau d'Orella' celebra el 10è aniversari amb una programació d'homenatge als anys anteriors

'La Ciutat a Cau d'Orella' celebra el 10è aniversari amb una programació d'homenatge als anys anteriors

'La Ciutat a Cau d'Orella' celebra el 10è aniversari amb una programació d'homenatge als anys anteriors

Les activitats tenen lloc del 16 de novembre al 17 de desembre a diferents espais de la ciutat
'La Ciutat a Cau d'Orella' celebra el 10è aniversari amb una programació d'homenatge als anys anteriors Foto: Tjerk van der Meulen.
24/10/2022

La Conselleria de Joventut, la Biblioteca Pública de Tarragona, l’Escola de Lletres de Tarragona i el Departament de Filologia Catalana de la URV presenten un any més, en la seva 10a edició, el programa La Ciutat a Cau d'Orella, que podrem gaudir del 16 de novembre al 17 de desembre amb 10 activitats que, com és habitual, giraran a l’entorn de les llegendes urbanes i la històries locals.

Aquest cicle, segons ha apuntat el conseller Hermán Pinedo, “constitueix una alternativa d’oci i consum amb continguts culturals i artístics de primer nivell, que vinculen els nois i noies al seu entorn i potencien el sentiment de pertinença a la ciutat on viuen”. Amb aquest objectiu La Ciutat a Cau d’Orella tornarà sortir al carrer i oferirà, en diferents espais de la ciutat, deu propostes  de repàs del que ha sigut aquesta primera dècada: tallers, exposicions, presentacions teatralitzades, enigmes nocturns,  contacontes, xerrades... 

Es tracta, a més, d’una programació coorganitzada entre diferents organismes i entitats que promouen i realitzen activitats per a les persones joves. Com són la Biblioteca Pública, l’Escola de Lletres, l’arxiu del Folklore del departament de Filologia catalana de la URV i la Conselleria de Joventut; implicant als propis joves a través que formen part d’altres entitats, com grups de teatre jove de la ciutat, talleristes i professionals joves en diferents àmbits; l’Escola d’Art i disseny de la Diputació de Tarragona i l’Associació d’il·lustradors de Tarragona, entre d’altres.  

D’entre les propostes destaquen una exposició sobre els herois i heroïnes de la ciutat, una nova proposta dels Murs que Parlen a la Tabacalera, tallers d’escriptura, dues experiències culinàries, manualitats o els Racons Llegendaris de Tarragona, com una de les cites imperdibles del cicle.  

Consulteu la programació completa del cicle La Ciutat a Cau d'Orella 2022 (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta