Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2022 La tardor arriba a l'Espai Jove Kesse

La tardor arriba a l'Espai Jove Kesse

La tardor arriba a l'Espai Jove Kesse

Més de 80 activitats comprenen la programació amb activitats formatives, lúdiques i culturals
19/09/2022

Del 4 d’octubre al 30 de desembre TarragonaJove ofereix la programació de tardor per a joves de 12 a 35 anys i totes les propostes són gratuïtes. Aquesta vegada, més del 40 % del programa és novetat respecte les edicions anteriors, fruït del treball amb entitats, col·lectius i persones que treballen amb joves. El conseller de Joventut, Hermán Pinedo, ha destacat que “la programació és molt transversal i vol atendre les peticions de la gent jove i les necessitats actuals”. 

D’una banda s’ofereixen 14 aules temàtiques amb espais setmanals d’activitats en tots els àmbits d’interès: LGTBIQ+, teatre, dansa, idiomes, educació i foment del treball, cuina...amb dues més, que són novetat: Aula de Cant i aula Àgora Jove. D’altra banda, la programació inclou 50 tallers i monogràfics en diferents àmbits, com és habitual abordaran esports i aventura, música, idiomes, comunicació, arts plàstiques, salut juvenil... amb la novetat del treball dirigit a famílies i professionals.  

També s'ofereixen dues jornades de formació dirigides a professionals que treballen amb persones joves. Una en l’àmbit de la salut mental per a joves i coorganitzada amb el festival Psicurt, i l’altra sobre el consentiment, coorganitzada amb la Conselleria de Polítiques d’igualtat. El cicle de Cultura Kesse oferirà 11 accions els divendres al vespre.  

En aquestes activitats caldrà sumar quatre exposicions; la programació de la Ciutat a Cau d’Orella i ja de cara a Nadal, el Casal, que se celebrarà del 27 al 30 de desembre.  

Consulteu tots els detalls del cicle Tardor Tarragona Jove en el dossier de Premsa (PDF) o al web Tarragona Jove.

Segells de reconeixement d'administració oberta