Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2022 Zona Cultura Kesse presenta la temporada de primavera amb més de 15 actes i espectacles

Zona Cultura Kesse presenta la temporada de primavera amb més de 15 actes i espectacles

Zona Cultura Kesse presenta la temporada de primavera amb més de 15 actes i espectacles

El cicle es consolida com l’aparador de creació i producció cultural juvenil de referència a Tarragona
20/04/2022

A partir del 22 d’abril i fins al 17 de juny, tots els divendres i alguns dels dissabtes compresos entre aquestes dates, es podrà tornar a gaudir del cicle Zona Cultura Kesse, amb més de 15 actes i espectacles gratuïts que combinen les diferents arts en fusió passant per la dansa, la música, el teatre, la fotografia, la cuina, la poesia i la videocreació. Seran tots a les 20 h a l’Espai Jove Kesse.  

Es tracta d’un projecte que té com a referència aquest espai, com a residència artística de produccions culturals algunes d’elles gestades al mateix equipament des de processos creatius, experimentals i de participació juvenil. El valor transformador de les peces que s’hi presenten es veu en el treball previ i de laboratori sensorialment delicat i curosament treballat amb el suport i acompanyament de l’equip tècnic de dinamització juvenil de l’Espai Kesse. 

El cicle està obert a qualsevol proposta d’art d’acció, d’arts escèniques, sonores i visuals que s’adaptin a les condicions de l’espai. Des de la Conselleria de Joventut amb la col·laboració d’entitats professionals, es dona suport en la producció tècnica i artística, i en la difusió d’aquestes iniciatives dels col·lectius. El Cultura Kesse també contempla la creació d’espais d’intercanvi multidisciplinari i artístic, convidant a conviure amb altres realitats locals, nacionals i internacionals. Es compta amb la col·laboració d’entitats juvenils i culturals, i d’entitats vinculades a la indústria cultural de la ciutat i del territori proper per desenvolupar la gestió del programa. 

Aquest divendres 22 d’abril a les 20h comptarem amb un espectacle de dansa de la jove companyia La Latente, des d’on es reflexiona sobre l'evolució de la interioritat a través de la trobada en els altres. Live Love Laught és una peça que vol viatjar des de l'interior a l'exterior, des de les obsessions d'un mateix a la llibertat de la vida a través de l'encontre. A partir d’aquí es podran veure espectacles com el cabaret màgic, la big band trio, matraca bis: desviats, festival simfònic i els treballs finals de les aules de dansa, música i hip hop, entre d’altres propostes. 

Consulteu tota la programació del cicle al web Tarragona Jove

Des de la pàgina web Tarragona Jove es poden presentar, mitjançant el formulari en línia, propostes que seran valorades per poder incloure en les properes programacions. 

Segells de reconeixement d'administració oberta