Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2011 Comencen els Dijous Mestival Palmera i els Divendres Visuals

Comencen els Dijous Mestival Palmera i els Divendres Visuals

Comencen els Dijous Mestival Palmera i els Divendres Visuals

Ambdós cicles s'emmarquen dins el Cultura de Carrer de l'Estiu Jove
07/07/2011

El Cultura de Carrer de l’Estiu Jove de Tarragona estrena aquesta setmana dues noves activitats que es duran a terme tots els dijous i divendres del mes de juliol. En concret, a partir d’aquest dijous 7 de juliol comença el cicle  “Dijous Mestival Palmera” amb un concert de Nando Caballero & Albert Jordà  i a partir de divendres 8 de juliol comencen els anomenats “Divendres Visuals” amb Portable Risers & Dj.Mariàngeles. Tots els concerts es realitzaran al nou espai “La Palmera”, situat a l’antiga Facultat de Lletres de la Plaça Imperial Tarraco.

Tots els dijous, des del 7 fins al 28 de juliol, l’Espai Jove “La Palmera” acull una programació establerta formada per grups i companyies musicals amb renom que provenen principalment de la ciutat i rodalies. Es crearà un espai d’exhibició per a grups professionals amb trajectòria musical que oferiran els seus espectacles en format acústic.
Dins dels “Dijous Mestival Palmera” hi trobarem les següents actuacions:
 
  • 7 de juliol: Nando Caballero & Albert Jordà
  • 14 de juliol: Paco Enlaluna
  • 21 de juliol: Don Simon y Telefunken
  • 28 de juliol: La Recocha
 
Els “Divendres Visuals” són una varietat de propostes que mesclen projeccions amb músiques electròniques i que es duran a terme del 8 de juliol al 5 d’agost. Es tracta d’un cicle de propostes creades per col·lectius d’artistes locals i nacionals que exhibiran el seu treball. Contempla les següents actuacions:
 
  • 8 de juliol: Portable Risers & Dj.MariÀngeles
  • 15 de juliol: Les Primys
  • 22 de juliol: Erku & Jaione
  • 29 de juliol: Mostra Visual La Palmera
  • 5 d’agost: Elàstics Ultd.

Aquests dos cicles s’emmarquen en el Cultura de Carrer on la principal novetat d’aquest any és que canvia l’espai d’acció i es passa dels carrers i places de la ciutat al nou equipament cultural juvenil, l’Espai Jove “La Palmera”. D’aquesta manera es pretén crear un espai de referència a Tarragona per a actes culturals i artístics.
El Cultura de Carrer va néixer l’any 2006 amb el propòsit de crear un espai d’intercanvi i de creació contemporània a l’espai públic. Aquest cicle pretén impulsar l’ús del carrer com a espai d’interacció cultural i de potenciació dels joves creadors.
 
Per a més informació podeu consultar el web Tarragona Jove.
Segells de reconeixement d’administració oberta