Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2013 La conselleria de Joventut i la Biblioteca Pública presenten el segon cicle de “Llegendes Urbanes”

La conselleria de Joventut i la Biblioteca Pública presenten el segon cicle de “Llegendes Urbanes”

La conselleria de Joventut i la Biblioteca Pública presenten el segon cicle de “Llegendes Urbanes”

Un cicle que aplega la història oral en un seguit de propostes que contenen des d’activitats lúdiques, participatives i nocturnes, fins a plantejaments més tècnics i reflexius.
La conselleria de Joventut i la Biblioteca Pública presenten el segon cicle de “Llegendes Urbanes” Foto: Mauri Fernández
28/10/2013


La consellera de Joventut, Begoña Floria, ha presentat aquest matí en roda de premsa la segona edició del cicle de llegendes urbanes “La ciutat a cau d’orella”, que tindrà lloc durant aquest proper mes de novembre amb tres grans blocs ja coneguts com són: Enigmes Nocturns, Contacontes i Llegendes en veu alta.

Aquesta iniciativa, coorganitzada entre la Conselleria de Joventut i la Biblioteca Pública, és una proposta que aplega a joves i públic en general per a viure la ciutat en una vessant molt innovadora com és el descobriment de la ciutat a través de les llegendes ja conegudes i les històries que resten per descobrir.

Així, del 8 al 29 de novembre es proposen 10 activitats entre xerrades, tallers, enigmes nocturns i sessions de contacontes amb una mitjana d’entre 15-30 places per activitat. En total es comptabilitzen unes 180 places amb inscripció prèvia i fins a 800 de les activitats que són d’accés lliure.

Podeu trobar més informació i inscripcions en aquest enllaç al web de Joventut.

Podeu donar un cop d'ull a la passada edició en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta