Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2013 L'Espai Jove Kesse presenta el Casal x Nadal 2013

L'Espai Jove Kesse presenta el Casal x Nadal 2013

L'Espai Jove Kesse presenta el Casal x Nadal 2013

Del 27 al 30 de desembre ofereix diverses activitats per a joves a partir de 12 anys.
12/12/2013

 

Aquest Nadal se celebra a Tarragona la tercera edició del cicle d’activitats formatives, lúdiques i esportives per a adolescents i joves a l’Espai Jove Kesse (Sant Antoni Maria Claret 12-14).

Del 27 al 30 de desembre, en l’horari de 10 a 14 h i de 17 a 21 h, es podrà trobar un espai d’activitats exteriors lúdiques i esportives obert a tots els joves d’entre 12 a 30 anys.

Al matí hi ha cursos gratuïts amb inscripció prèvia al web www.tarragonajove.org, com ara el curs de premonitor, el de cuina, de circ, d’electrònica, ràdio o Scalextric, i a la tarda hi ha tasts d’activitats formatives i lúdiques amb accés lliure, per a què els joves puguin anar gaudint de les possibilitats de la sala de jocs, de l’aula FX d’efectes especials, de la cuina creativa i ecològica, dels jocs de rol, dansa, robòtica, dels podscasts de ràdio, del 3 x 3 street bàsquet, el benjing, els inflables, el rocòdrom i altres activitats “sorpresa”.

És la proposta que elabora l’Ajuntament de Tarragona especialment per a joves en col·laboració amb diferents entitats i talleristes del territori, per a completar l’oferta d’activitats durant les festes de Nadal.

L’aforament és limitat i l’accés és totalment gratuït, recordant que cal inscripció prèvia per a participar en els monogràfics del matí i que l’accés és lliure per a les activitats de tarda i per a la zona exterior. Cal destacar que, com a novetat, aquesta zona exterior obre aquest any en horari de matí i tarda.

Més informació a: www.tarragonajove.org

Espai jove Kesse: C/Sant Antoni Maria Claret, 12-14. De dimarts a dissabte, de 17 a 21. Telèfon 977 296 251. Mail: tarragonajove@tarragona.cat

Oficina Jove del Tarragonès: 977 251 873

 

Segells de reconeixement d’administració oberta