Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2013 L'Espai Jove Kesse tanca la primera setmana d'Estiu Jove amb un taller-demo de "reactable"

L'Espai Jove Kesse tanca la primera setmana d'Estiu Jove amb un taller-demo de "reactable"

L'Espai Jove Kesse tanca la primera setmana d'Estiu Jove amb un taller-demo de "reactable"

Es tracta d'un instrument musical electrònic amb una superfície tangible inspirat en els sintetitzadors dels anys 60.
L'Espai Jove Kesse tanca la primera setmana d'Estiu Jove amb un taller-demo de "reactable" Carles López - reactable
04/07/2013

 

El proper dissabte 6 de juliol es durà a terme el taller-demo de reactable que tindrà lloc a l’Espai Jove Kesse.

Després d’activitats com grafit d’interior, podcast ràdio, tècniques d’estiu i construcció de gegants arriba una de les activitats estel·lars d’aquest estiu jove, convidant al creador de música electrònica i virtuós de la reactable, Carles López.

La reactable de Carles López és un instrument musical electrònic amb una superfície tangible inspirat en els sintetitzadors dels anys 60. En aquest taller-demo es procurarà produir una sessió musical amb un taulell semi translúcid i els moviments harmònics dels cubs i peces interactives. El taller workshop permetrà a tots els assistents conèixer de molt a prop aquesta tecnologia i experimentar musicalment amb una gran varietat d’opcions creatives.

Carles López és un músic que ha actuat a festivals i llocs passant per més de quaranta països diferents. Alguns dels seus últims concerts han estat: Sonar Barcelona, Nova York i Washington, Electrosonic Burgos, Electrowave Firenze, Saló 18 Club de Taipei, Microones Festival de Hong Kong, Sziget Festival de Budapest, Red Bull Academia Oporto, Big Day Out Sydney o Mtv Premis / EMA Europa 2011 Belfast.

Per qui no pugui assistir al workshop de tarda, Carles López oferirà una sessió electrònica de reactable en viu a l’Espai Jove La Palmera després del Concurs de castell internacional de focs. L’entrada és gratuïta.

Horari de l’esdeveniment:
• Workshop de tarda de 19 h a 21 h
• Sessió electrònica de nit a les 23 h

Lloc: l’Espai Jove La Palmera. Plaça Imperial Tarraco, 1.

Per a més informació i inscripcions per l’activitat i les més de 80 propostes d’estiu:
www.tarragonajove.org
• Oficina Jove del Tarragonès de 9 a 14 h o a l’Espai Jove Kesse de 17 a 21 h.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta