Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2013 L'Oficina Jove del Tarragonès tanca l'any amb un alt increment de consultes

L'Oficina Jove del Tarragonès tanca l'any amb un alt increment de consultes

L'Oficina Jove del Tarragonès tanca l'any amb un alt increment de consultes

Després d’un any intens d’atenció als joves, l’Oficina Jove del Tarragonès, servei impulsat des de la Generalitat, el Consell Comarcal i l’Ajuntament, ha atès 7.500 consultes.
18/12/2013

 

El servei que compta amb més consultes és el de treball amb gairebé la meitat del total. En ell, es dóna suport al jove en la realització del currículum i/o carta de presentació, preparació de l’entrevista de feina, inscripció a la borsa de treball municipal i es fa un assessorament personalitzat segons la demanda del jove. Així mateix, hi ha un recull d’ofertes de feina disponibles per als usuaris, actualitzades setmanalment.

Pel que fa als altres dos serveis, el d’assessorament en aspectes relacionats amb la salut dóna resposta al jove en qüestions sobre alimentació, sexualitat i afectivitat, VIH/SIDA i altres malalties de transmissió sexual i prevenció sobre el consum de drogues. Quant al servei d’informació general, en ell l’usuari pot demanar informació sobre mobilitat, formació, cultura, cooperació, lleure, participació, habitatge, etc. Així mateix, també es tramiten els carnets d’alberguista i el d’estudiant i professor internacional.

Entre el 21 de desembre i el 6 de gener l’equipament romandrà tancat per vacances. A partir del dia 7 reobrirà les seves portes en l’horari habitual: de dimarts a divendres de 9 a 14h i dimarts i dijous de 16.30 a 19h.

Segells de reconeixement d’administració oberta