Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2013 Roger de Gràcia visita l'Espai Jove Kesse en el marc del programa Estiu Jove

Roger de Gràcia visita l'Espai Jove Kesse en el marc del programa Estiu Jove

Roger de Gràcia visita l'Espai Jove Kesse en el marc del programa Estiu Jove

Demà dimarts 9 de juliol, el polifacètic periodista donarà una xerrada on conversarà amb els assistents i explicarà la seva trajectòria dintre del món televisiu.
Roger de Gràcia visita l'Espai Jove Kesse en el marc del programa Estiu Jove Roger de Gràcia
08/07/2013

 

Roger de Gràcia parlarà sobre les seves aparicions a la televisió: figures com la del mindundi, la companyia inseparable de Ferran Adrià al programa Polònia, així com de les seves experiències com a caçador de paraules. També farà balanç sobre els primers mesos com a presentador en el programa La Meva de TV3 que va començar el darrer mes d’abril amb motiu del 30 aniversari d’aquesta televisió pública catalana. En definitiva, aquesta xerrada servirà per compartir les seves experiències i anècdotes viscudes des de la visió professional com a showman i també com a presentador de programes d’entreteniment.

L’acte serà presentat i conduït per Jordi Viñolas com a representant de l’entitat juvenil La Pipel Enterntaiment.

La proposta forma part de les activitats tallers, cursos, espectacles i concerts en el programa d’Estiu Jove i la Palmera. L’entrada és lliure en funció de l’aforament de la sala.

Hora: 18.30 h
Lloc: l’Espai Jove Kesse

Més informació d’aquest acte i de les més de 80 propostes d’estiu, a la web www.tarragonajove.org, a l’Oficina Jove del Tarragonès i a l’Espai Jove Kesse.

Segells de reconeixement d’administració oberta