Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 50 activitats per a joves a la Tardor Jove 2014

50 activitats per a joves a la Tardor Jove 2014

50 activitats per a joves a la Tardor Jove 2014

S'ofereix informàtica, arts plàstiques, emprenedoria, llegendes urbanes i cinema, entre d’altres
50 activitats per a joves a la Tardor Jove 2014 Foto: Mauri Fernandez
06/10/2014

 

La consellera de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez, ha presentat la programació Tardor Tarragona Jove, que es desenvoluparà del 17 d’octubre al 23 de desembre, i ha manifestat “apostem per la formació dels joves, la seva expressió cultural i la seva participació activa. Durant aquests tres mesos es faran 50 activitats que tenen com a objectius la formació, la cultura i l’ocupació.”

 

Programa

Per aquest trimestre, els serveis que s’ofereixen són de diferents àmbits formatius: lleure, esports d’aventura, circ, música, teatre, dansa, llengües, arts plàstiques, informàtica i noves tecnologies, entre d’altres.

A l’Espai Jove Kesse s’hi faran les següents accions: Aules de dinamització, Cicle de llegendes urbanes, Escenari obert, Cinema pantalla Kesse, la iniciativa Inny. Les Aules de dinamització es desenvoluparan de dimarts a dissabte i acolliran: informàtica i noves tecnologies; habilitats i suport a l’estudi; cuina creativa; esport i aventura; teatre, música i màgia; arts plàstiques i visuals i treball i emprenedoria. Per continuar donant suport als joves creadors i les seves produccions culturals, hi haurà “Escenari obert”, que tots els divendres, a partir de les 21 hores oferirà espectacles de màgia, teatre, dansa, recitals, i un espai per a exposicions.

També s’ha coorganitzat amb la Biblioteca Pública de Tarragona i l’Escola de Lletres, la 3a edició del cicle de llegendes urbanes “La ciutat a cau d’orella”, que consisteix en un cicle de 10 activitats que reuneix la història oral en un conjunt de propostes educatives i d’entreteniment. Com a novetats principals d’aquesta temporada cal destacar que, d’una banda, es projectarà el cicle de cinema Pantalla Kesse, pel·lícules en versió original subtitulada (VSO), que tractaran els aspectes claus de la joventut, i d’altra banda s’incorpora al programa una proposta de Inny, que vol difondre l’esperit emprenedor i compartir amb altres joves els seus projectes i experiències d’emprenedoria.

De les 50 activitats programades, 45 han estat proposades o cogestionades directament pels joves. En total s’ofereixen 2000 places.

Les inscripcions s’obriran el dijous 9 d’octubre a: www.tarragonajove.org i presencialment a l’Oficina Jove del Tarragonès i a l’Espai Jove Kesse.

Segells de reconeixement d’administració oberta