Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 Alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona exposen a l'Espai Jove Kesse

Alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona exposen a l'Espai Jove Kesse

Alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona exposen a l'Espai Jove Kesse

La mostra recull els projectes finals de Pintura i Arts Aplicades al Mur
29/04/2014

 

Des d’avui dia 29 d'abril i fins al 10 de maig, l’Espai Jove Kesse acull l'exposició “Efímer constant”, on es mostra els projectes finals de Pintura i Arts Aplicades al Mur de Sílvia Ramal, Olga Hurtado i Fina Alonso.

A "La destrucció", Sílvia Ramal posa en relació tres idees que funcionen ben bé com una mena d'equació de l'existència: casa, destrucció, fragilitat. Amb un procés de construcció-destrucció de maquetes d'habitacles fetes de paper, simplificant els registres de la destrucció.

A "Cos", de Fina Alonso, l'efímer constant és l'efímer del temps i de la memòria, l'efímer del cos, i també del gest. En el seu treball, Fina Alonso va destil·lant un relat temporal que descobreix i reviu en el propi cos. El cos com a mapa de vivències, com a text, com a cartografia de l'experiència.

A "Bucle", Olga Hurtado ressegueix el cicle de vida dels objectes. I ens ho mostra a través de diversos suports: vídeo, fotografia, serigrafia i objectes escultòrics. El seu discurs parteix dels objectes en desús; de la presència, de l'ús i la semàntica dels contenidors al carrer i de la constant producció de deixalles, etc.

L'exposició s’inaugura avui a les 18 h en el mateix espai i es podrà veure durant l’horari d’obertura de l’equipament. El dia 9 de maig a partir de les 17 h hi haurà un acte de cloenda de la proposta a través de la realització d’una jornada de divulgació de creadors de les arts visuals.

Més informació a la web: http://www.dipta.cat/eadt/

Segells de reconeixement d’administració oberta