Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 Comença l'estiu Tarragonajove

Comença l'estiu Tarragonajove

Comença l'estiu Tarragonajove

Ofereix 65 activitats i cursos de tota mena a l’abast dels joves, 15 activitats amb inscripció prèvia ja estan cobertes.
23/06/2014


El dilluns 30 de juny comença l’Estiu Tarragonajove, que durarà fins el 12 de setembre. Després de tres setmanes d’inscripció i reserva de les activitats d’estiu per a joves, ja s’ha assolit el 50% d’ocupació de les més de 65 opcions de tallers i cursos.

Les activitats què han causat més expectatives i per tant, la demanda dels joves són els casals de màgia i teatre, els cursos d’educació en el lleure, els enigmes nocturns, caiac de mar, cuina creativa i la mirada virtual de google glass.

“Una bona part de les activitats són gratuïtes o són d’accés lliure, per la qual cosa no es requereix inscripció de cap tipus”, diu la regidora de Joventut, Ivana Martinez i afegeix:” fins a 90 actes, tallers, activitats i espectacles són possibles aquest estiu tarragonajove”.

Pel que fa a les activitats amb disponibilitat de places, són l’escola de circ a l’Espai Jove La Palmera amb cinc sessions especialitzades tots els dimarts de juliol; l’enigma nocturn “Escape the room” el 25 de juliol a l’Espai Jove Kesse, convidant als més atrevits i atrevides a desxifrar els codis i claus què els permetran sortir d’una càmera blindada; els casals setmanals de Hip Hop, del 21 a l’1 d’agost, de la mà de la dancer Rebeca Sanchez; el taller de rumba catalana del 28 de juliol a l’1 d’agost amb Xavi Ciurans, excantant de Gertrudis i imponent proposta i projecte amb el grup “La Colònia”; el taller “Rapsòdia, la poètica del Hip Hop” el dissabte 9 d’agost amb la tutorització d’un dels mc’s referents del camp de tarragona i del panorama català, Fetitxe 13; i també, posem atenció al camp dels idiomes amb una setmana intensiva d’anglès, del 14 al 18 de juliol, centrats en oferir el suport efectiu per superar la prova del PET.

A més d’aquestes propostes, encara es disposa de les darreres places a d’altres cursos i activitats com els tallers de caricatures, videophone, rus i alemany bàsic, iniciació a la gralla i tècniques d’estudi i aprenentatge.

En la part d’activitats sense inscripció, destacar la Xerrada “Verkami, trucs i consells per l’èxit del teu projecte” a càrrec de Jonàs Sala, co-fundador i soci de Verkami , es realitzarà el dijous 17 de juliol a partir de les 19 h a l’Espai Jove Kesse. També visitarà l’espai en Roger Coma, actor professional que ha treballat en sèries com Porca misèria i on farà un recorregut simpàtic dels encerts i fracassos en la seva carrera, aquesta serà el dia 18 de juliol.

Incripcions:

El període d’inscripcions resta obert fins dos dies abans de la data d’inici de cada activitat. Per consultar, rebre més informació i iniciar qualsevol de les reserves disponibles, es recomana entrar al web www.tarragonajove.org o bé accedir presencialment als espais joves, Oficina Jove del Tarragonès (matins de dt a dv; plaça Imperial Tarraco,1; 977 251 873) i Espai Jove Kesse (tardes de dt a dv; c. Sant Antoni Maria Claret 12-14; 977 296 251).

Segells de reconeixement d’administració oberta