Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 Continua el cicle Cultura de Carrer amb la projecció de pel·licules, concerts i d'altres activitats

Continua el cicle Cultura de Carrer amb la projecció de pel·licules, concerts i d'altres activitats

Continua el cicle Cultura de Carrer amb la projecció de pel·licules, concerts i d'altres activitats

Paco Enlaluna, David Amorin i Sonic Angels de Montpellier seran alguns dels protagonistes de l'Espai Jove La Palmera
Continua el cicle Cultura de Carrer amb la projecció de pel·licules, concerts i d'altres activitats Els Morts
22/07/2014

 

Demà dimecres 23 de juliol segueix el quart cicle Cultura de Carrer a l’espai jove la Palmera amb una proposta diversa d’espectacles i actes centrats en el cinema, la performance, el teatre i la música d’autor.

La primera setmana d’acció cultural arrenca demà mateix amb la projecció de la pel·lícula Promised Land (22h) en el marc del cicle “Drets Socials, Drets Fonamentals” organitzat per la Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament. L’endemà dijous 24, es dóna pas a una nit on la dansa serà la protagonista. Veurem diferents peces curtes interpretades per ballarins i ballarines emergents. Un tast dels millors projectes en curs o creacions acabades. Les nits temàtiques estan coordinades per l’entitat Genovesa, narratives teatrals. Els divendres i dissabtes serà el moment de bandes de renom i cantautors consolidats en el panorama musical català.

Aquest divendres 25 obrirà la nit Sonic Angels de Montpellier (en lloc de la banda Los dos Hermanos anunciada al programa), influenciats entre la onda garage rock and roll dels 60's i el punkrock dels 70's, amb un toc psyche. Després seguiran la destacada banda Mossen Bràmit Morera i Els Morts, les seves aparicions en directe s’han caracteritzat pel fervor dels seus seguidors i una posada en escena que transcendeix els límits d’allò que s’espera d’un concert. I l’endemà, dissabte 26 de juliol, obrirà la nit el cantautor reusenc David Amorin amb versions modernes i temes propis que configuren un repertori per a tot tipus de riures. Tot seguit, Paco Enlaluna, com ens té acostumats, ens mostrarà la seva ironia i comèdia, tractant les grans qüestions humanes dintre d'allò petit i quotidià.

Tots els espectacles de Cultura de Carrer permeten l’entrada gratuïta i estan coorganitzats amb les entitats Vòrtex, Produccions; La Pipel Entertainment; Genovesa, Narratives Teatrals i Altaveu Tgn. Més informació i inscripcions a www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta