Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 Cultura de Carrer continua oferint espectables a l'Espai Jove La Palmera

Cultura de Carrer continua oferint espectables a l'Espai Jove La Palmera

Cultura de Carrer continua oferint espectables a l'Espai Jove La Palmera

Les propostes d'espectables són molt diverses i abasta el cinema, la performance, el teatre i la música d’autor
Cultura de Carrer continua oferint espectables a l'Espai Jove La Palmera Illa Carolina
15/07/2014

 

La primera setmana d’acció cultural arrenca demà mateix amb la projecció de la pel·lícula “El Jardinero Fiel” (22 h) en el marc del cicle Drets Social, Drets Fonamentals organitzat per la Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona. L’endemà dijous, es dóna pas a l’experimentació i l’intercanvi de llenguatges artístics amb les nits i els cabarets temàtics.

Aquest dijous, s’oferirà una d’improvisació teatral, una festa dedicada al teatre que ens sorprendrà amb les accions més boges, divertides i inesperades.... Les nits temàtiques estaran coordinades per l’entitat Genovesa, narratives teatrals, implicada d’inici, en el disseny i la coorganització del cicle Cultura de Carrer.

Els divendres i dissabtes seran el moment de bandes de renom i cantautors consolidats en el panorama musical català. Aquest divendres 18 obrirà la nit Illa Carolina, grup que després d’haver presentat el 2012 el seu LP de debut amb títol homònim, i d’un EP de remescles aquest mateix 2014, amb la participació d’artistes com Guillamino o The New Raemon, la banda vallesana torna a posar-se el vestit de les grans ocasions amb ‘Bengala’. Illa Carolina tenen coses a dir. Posseeixen cops de guitarra contundents i fragants... Després seguiran els Copa Lotus, guanyadors del concurs Sona 9 2013. Es troben entre el pop lluminós i folk desbocat. El procés creatiu i l’evolució d’aquesta jove banda se supera dia a dia amb una proposta de molta qualitat i bon gust.

L’endemà dissabte 19 de juliol, finalitza la primera setmana del cicle amb Cesk Freixas. Ens presentarà el seu nou disc, Protesta, que és el seu cinquè treball discogràfic i apareix en el desè aniversari de la seva activitat damunt dels escenaris. Protesta és el disc més rítmic i contundent de la seva discografia, acostant-se a una estètica propera al rock. En el vessant literàri, aposta per un retorn a les arrels reivindicatives, per connectar-les amb un so més compacte i orgànic.

Tots els espectacles de Cultura de Carrer permeten l’entrada gratuïta i estan coorganitzats amb les entitats Vòrtex, Produccions; La Pipel Entertainment; Genovesa, Narratives Teatrals i Altaveu Tgn.

Més informació i inscripcions a www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta