Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 Demà dijous es projecta la polèmica pel·licula "IF..."

Demà dijous es projecta la polèmica pel·licula "IF..."

Demà dijous es projecta la polèmica pel·licula "IF..."

Es tracta de la primera projecció del cicle Pantalla Kesse en VO
22/10/2014

El cicle Pantalla Kesse en VO, impulsat per la conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, comença aquesta setmana amb la projecció de If...” de Lindsay Anderson, una pel·lícula anglesa que va despertar forces controvèrsies a la seva època (1968) i en la qual s’arremet contra l’ensenyament superior fent una sàtira violenta i sense matisos dels col·legis superiors de l’establishment britànic. La pel·lícula es projectarà demà dijous 23 d’octubre, a les 20 hores a l’Espai Jove Kesse.

La conselleria de Joventut, l’aula de cinema de la URV i altres directors i cinèfils amb segell tarragoní, han escollit cinc títols per aquest cicle de cinema que s’allargarà fins al 18 de desembre i on es podran veure llargmetratges de diferents països. Així, el 6 de novembre es projectarà “Vozvrashchenie” d’Andrey Zvagintsev; el 20 de novembre, “Rumble fish” de Francis Ford Coppola; el 4 de desembre, “This is England” de Shane Meadows i, per acabar, “The Artist” de Michel Hazanavicius el 18 de desembre.

L’objectiu d’aquesta programació és oferir més espais per veure cinema de qualitat i no habitual. Totes les pel·lícules són en versió original subtitulada, amb entrada lliure i condicionada a l’aforament de l’espai.

Més informació www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta