Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 El cicle Escenari Obert finalitza amb l'obra "Improshow La Faixsula"

El cicle Escenari Obert finalitza amb l'obra "Improshow La Faixsula"

El cicle Escenari Obert finalitza amb l'obra "Improshow La Faixsula"

Es representarà divendres 20 de juny a l'Espai Jove Kesse
El cicle Escenari Obert finalitza amb l'obra "Improshow La Faixsula" La Faixsula
19/06/2014

 

El cicle Escenari Obert, que impulsa el Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, tanca aquest divendres la temporada de primavera amb un espectacle interactiu amb el públic. La trama anirà canviant, obligant als membres de la companyia La Faixsula a improvisar i transformar la narració creant infinits finals. L’espectacle, titulat Improshow La Faixsula, començarà a les 21 h a l’Espai Jove Kesse amb entrada lliure i gratuïta.

La Faixsula va néixer l’octubre de 2013 i la formen exalumnes de l’aula de teatre de la URV. Després de participar en diversos muntatges teatrals per separat, el 28 de maig, amb la companyia La Faixsula, van presentar el seu primer espectacle de creació pròpia dintre de la Mostra de Teatre Jove, l’obra Tot és mentida, al Teatre Metropol.

Durant la temporada de primavera TARRAGONAJOVE més de 500 persones han presenciat alguna de les vuit propostes programades en el cicle Escenari Obert. Entre els més destacats, cal valorar especialment l’espectacle de dansa “Camino” a càrrec de Rebeka; la vetllada de cuina i poesia en directe amb l’espectacle “No només és cuina”; el taller “Massatge, tacte i contacte” de Sofia Vilà on va utilitzar el massatge com a comunicació i el monòleg de l’actriu Blanca Solé de la companyia Última hora.

El cicle Escenari Obert es va iniciar la primavera de 2012 i des de llavors més de 50 companyies de gent jove han donat a conèixer la seva tasca en aquesta programació on l’objectiu és oferir espais d’experimentació per als col·lectius i joves amb inquietuds artístiques.

Els col·lectius interessats a participar-hi poden contactar amb tarragonajove@tarragona.cat o bé a narratives@genovesa.org.

Segells de reconeixement d’administració oberta