Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 El cicle Escenari Obert tanca avui la programació d'hivern

El cicle Escenari Obert tanca avui la programació d'hivern

El cicle Escenari Obert tanca avui la programació d'hivern

Els alumnes del taller de teatre de l'Espai Jove Kesse presenten el seu treball
28/03/2014

Avui, l’Espai Jove Kesse oferirà el darrer acte de la programació d’hivern del cicle Escenari Obert. Aquest programa, emmarcat dintre de les accions que el Servei Municipal de Joventut realitza, té com a objectiu oferir espais d’exhibició i assaig a col·lectius juvenils i culturals que vulguin donar a conèixer la seva feina.

En aquesta ocasió el tancament del cicle anirà a càrrec del grup de teatre de l’Espai Jove Kesse, un grup creat a la tardor de 2013 amb l’objectiu de promoure espais de formació teatral per a joves. A partir de les 21.00 h, un grup de 14 joves es convertirà en un grup de jubilats que “okuparan” l’Espai Jove Kesse amb el desig de fer tot allò que no van poder realitzar quan eren joves.

Durant aquesta temporada s’han pogut veure diferents propostes molt ben acollides pel públic assistent: un concert de David Amorín, dansa amb Simona Zaccagno, Gospel en viu a càrrec del cor de gospel de l’aula de músics, un taller obert de Body percussion amb el grup de teatre Ganyotes del Club vaixell i fins a nou propostes que tanquen el cicle d’aquesta temporada.

Pròximament es donarà a conèixer la programació prevista per a la primavera.

Per a més informació i propostes, els interessats poden posar-se en contacte amb narratives@genovesa.org o bé amb tarragonajove@tarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta