Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 El Palau de Congressos va acollir ahir l’acte Inny. L’emprenedoria des d’un altre punt de vista

El Palau de Congressos va acollir ahir l’acte Inny. L’emprenedoria des d’un altre punt de vista

El Palau de Congressos va acollir ahir l’acte Inny. L’emprenedoria des d’un altre punt de vista

Van assistir gairebé 1000 joves
03/12/2014

 

Inny és una organització sense ànim de lucre dedicada a la difusió de l’esperit emprenedor. Està formada per un conjunt de joves que viuen experiències emprenedores i tenen ganes de compartir-les. Així, intenten transmetre als joves assistents als seus actes, d’una forma pròxima, com utilitzar qualsevol tipus d’actitud o aptitud que hagin adquirit d’una forma transversal; entenent això com la possibilitat d’aplicar-la tant en l’àmbit personal, com en el professional o educatiu.

L’acte ha començat amb l’exposició de quatre joves emprenedors pertanyents a Inny, que han exposat les seves experiències, per donar pas a continuació a un torn de preguntes i intervencions on el públic assistent ha participat activament.

En l’organització de l’acte hi ha col·laborat la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. Una de les línies en què es treballa és en la promoció de l’esperit emprenedor entre les persones joves a través d’accions adreçades als centres educatius, com és el cas de l’acte d’Inny.

Segells de reconeixement d’administració oberta