Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies joventut 2014 Jonàs Sala, fundador de Verkami, i l'actor Roger Coma, a l'Espai Jove Kesse

Jonàs Sala, fundador de Verkami, i l'actor Roger Coma, a l'Espai Jove Kesse

Jonàs Sala, fundador de Verkami, i l'actor Roger Coma, a l'Espai Jove Kesse

Faran una xerrada el dijous 17 i divendres 18 respectivament
Jonàs Sala, fundador de Verkami, i l'actor Roger Coma, a l'Espai Jove Kesse Roger Coma
14/07/2014

 

Dijous 17 de juliol, a les 19h, Jonàs Sala parlarà de “Verkami, trucs i consells per l’èxit del teu projecte”. Verkami és la plataforma de crowdfounding de referència per a creadors independents. Creada a Barcelona l’any 2010, han treballat amb artistes de tots els àmbits de la creació per fer possible més de 2.000 projectes gràcies a les aportacions de 250.000 fans. L’acte comptarà amb la presència de la consellera de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez.

Divendres 18, a les 19 h, Roger Coma farà una xerrada amb el títol “L’actor caient a dintre seu. La invenció d’un món genuí”. Acte encarat cap a la creació, la trajectòria i deriva d'un actor. Els encerts i fracassos d'una carrera. Recepta per fer la websèrie que et surti dels webs. Com escoltar i identificar què tenim de genuí com a actors, directors, escriptors i generadora d'idees.

Les xerrades comptaran amb la dinamització de Jordi Viñolas, representant de la Pipel Entertainment.

Segells de reconeixement d'administració oberta