Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 L’Espai Jove la Palmera acollirà fins al 9 d'agost música i espectacles

L’Espai Jove la Palmera acollirà fins al 9 d'agost música i espectacles

L’Espai Jove la Palmera acollirà fins al 9 d'agost música i espectacles

L’Espai Jove la Palmera acollirà fins al 9 d'agost música i espectacles Miqui Puig
Segueix el cicle Cultura de Carrer.
29/07/2014

Demà segueix el quart cicle Cultura de Carrer a l’Espai Jove la Palmera amb espectacles, cinema, performance, teatre i música d’autor.

El cinema arrenca demà a les 22 hores amb la projecció de la pel·lícula "4 luni, 3 saptamini si 2 zile" (4 mesos, 3 setmanes i 2 dies) de Cristian Mungiu, en el marc del cicle “Drets socials, drets fonamentals”, organitzat per la Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament.

Dijous a la nit hi haurà música de cantautors. Es podrà escoltar diferents peces curtes interpretades per músics emergents, els millors cantautors locals.

Divendres, 1 d’agost, obrirà la nit el grup Llorer, música visceral d’estil pop-rock amb lletres en català. La banda la configuren Laura Forner a la veu i guitarra acústica; Xavi Castell a la guitarra elèctrica; Manel Saborit al baix i Víctor López a la bateria. Entre ells creen un univers musical ple de dinàmiques i detalls sonors que van des de la intimitat més delicada fins a les explosions més punyents. Després seguirà la banda, Agrupació Cicloturistica Miqui Puig. Les seves aparicions en directe s’han caracteritzat pel fervor dels seus seguidors i una posada en escena singular. El seu líder, Miqui Puig, ha complert vint anys sobre els escenaris. Des que es va donar a conèixer al capdavant de Los Sencillos a finals dels vuitanta, Miqui Puig mai ha deixat d'estar en primer pla. Músic i showman hiperdotat, Miqui ha editat sis discos amb Los Sencillos, i dos en solitari (Casualidades i Miope). Al capdavant de Los Sencillos o en solitari, Miqui Puig ens ha deixat un grapat de cançons que ja formen part del nostre imaginari, des de "Bonito Es" a "Dr Amor ", passant per "Te Quiero Ahora" o" La banda sonora ", en la qual col·laborava la mítica Olvido Gara, Alaska. Sempre polifacètic, en aquests vint anys Miqui ha desenvolupat també una brillant carrera com Dj i entertainer, ha estat comentarista i contertulià en programes radiofònics i televisius i s'ha convertit, gràcies al seu indubtable carisma, en una figura recognoscible per a tot tipus de públics.
Dissabte, dia 2, l’artista Judit Nedderman oferirà composicions pròpies que dibuixen diverses tonalitats musicals, a joc amb l’heterodòxia de la seva carrera, en la qual ha fos el format de la cançó amb el jazz, els ritmes de la música negra i el folklore. Ofereix un recull de vivències enriquit per adaptacions de textos de Joan Sales, Miquel Martí i Pol i Anna Tobias.

Tots els espectacles de Cultura de Carrer són d’entrada gratuïta i estan coorganitzats amb les entitats Vòrtex, Produccions; La Pipel Entertainment; Genovesa, Narratives Teatrals i Altaveu Tgn.

Més informació www.tarragonajove.org

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat