Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 La temporada “Hivern Tarragonajove” tindrà lloc entre el dia 6 de febrer i l’11 d’abril

La temporada “Hivern Tarragonajove” tindrà lloc entre el dia 6 de febrer i l’11 d’abril

La temporada “Hivern Tarragonajove” tindrà lloc entre el dia 6 de febrer i l’11 d’abril

Comencen les inscripcions de les activitats per a joves. La conselleria de Joventut proposa 25 accions i ofereix 800 places.
La temporada “Hivern Tarragonajove” tindrà lloc entre el dia 6 de febrer i l’11 d’abril Joves en les passades edicions
28/01/2014

 

Dijous vinent, 30 de gener, comencen les inscripcions pel nou cicle d’activitats del primer trimestre de 2014 que organitzat el Servei Municipal de Joventut i el conjunt d’entitats, col·lectius i joves de la ciutat. Aquest nou cicle trimestral de propostes per a joves ofereix cursos i activitats, que van des de la cuina creativa fins a espectacles de joves creadors, posant especial èmfasi en els components artístics, creatius i ocupacionals adreçats als nois i noies d'entre 14 i 34 anys.

El període d’inscripcions s’obrirà a les 10 h del dia 30 a través del web www.tarragonajove.org. Presencialment, també s’orientarà i acompanyarà el procés d’inscripcions des de l’Espai Jove Kesse i l’Oficina Jove del Tarragonès.

En conjunt, s’ofereixen un total de 800 places, de les quals 300 són amb inscripció prèvia.

Les primeres activitats començaran el dijous 6 i divendres 7 de febrer amb les dues aules de dinamització dedicades a la cuina i al teatre. Noe Barea, cuiner i professional gastronòmic, tutoritzarà l’aula de cuina XefJoves i Joan Rioné, de l’entitat Genovesa Narratives Teatrals, conduirà el grup de teatre jove. Totes dues experiències destacaran el col·lectiu jove com a principal protagonista de les aules, el qual generarà i transformarà noves propostes d’acció als espais joves.

També prendran força els espectacles programats dintre del cicle “Escenari obert”, que ja arriba a la seva 4ra temporada amb un total de 9 actes en diferents disciplines com la música, el teatre performance, la música d’autor, la poesia i el gènere gospel. Com a acte extraordinari, l’aula de teatre jove de l’Espai Jove Kesse representarà una de les seves primeres produccions “Esperit Jove”, el 28 de març. Tots els espectacles es realitzen en divendres, a les 21h i són d’accés lliure.

Aquest hivern també reserva part de la seva programació per la recepció d’una nova entrega d’enigmes nocturns. Amb aquesta nova proposta de 4 aventures, ja són més de 90 els episodis realitzats. Com a especial novetat, arriba “El secret de l’alquimista” el 7 de març a les 20 h a l’Espai Jove Kesse i “Gàrgoles i dimonis” el 28 de març a les 20 h a la catedral de Tarragona. Un enigma nocturn és un repte que s’ha de resoldre a través de l’enginy, l’agilitat mental, la percepció dels sentits, la lògica, el pensament lateral o les habilitats personals.

En conjunt, s’ofereixen un total de 25 accions, tallers i cursos, alguns d’ells de formació per professionalitzar el món del lleure infantil i juvenil. Aquest curs serà de caràcter semi-intensiu, ocupant les dates de setmana santa i caps de setmana. Altres activitats d’interès a tenir en compte per aquest primer trimestre d’any són el taller de “Cuina satírica de la disbauxa”, proposat per l’entitat la Pipel en el marc de la IX Baixada del Pajaritu, i l’accés al rocòdrom habilitat a l’espai jove Kesse.

La majoria de les activitats d’aquesta temporada es realitzaran a l’espai Jove Kesse (C/Sant Antoni Maria Claret 12-14), lloc de referència per als joves de la ciutat.

Es pot consultar l’agenda completa d’activitats, preus i dates d’inscripció al web jove: www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta