Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 L'Ajuntament de Tarragona busca idees per l'Estiu Jove 2014

L'Ajuntament de Tarragona busca idees per l'Estiu Jove 2014

L'Ajuntament de Tarragona busca idees per l'Estiu Jove 2014

La conselleria de Joventut obre una convocatòria per a recollir idees i propostes amb l’objectiu de promoure la participació activa dels joves de la ciutat.
L'Ajuntament de Tarragona busca idees per l'Estiu Jove 2014 Taller glossa estiu 2013
04/02/2014

 

L'objectiu de la convocatòria és fomentar que els joves s'animin a presentar propostes per a la programació d’estiu, ja siguin culturals, educatives o d’oci, i altres iniciatives o projectes destinats als joves.

Les propostes cal que recullin els següents requisits:

  • Destinataris: han d'estar dirigides a joves entre els 12 i els 35 anys
  • Creativitat/Innovació: han de ser innovadores, que fomentin la creativitat i el desenvolupament dels joves
  • Espais Tarragonajove: s'han de poder desenvolupar en el marc dels espais joves, especialment l’espai jove Kesse i l’espai jove La Palmera
  • Fitxa de proposta: s'ha d'omplir la fitxa d’informació detallant la proposta amb el model que es troba a la web www.tarragonajove.org.

 

Entre les propostes recollides es valoraran les més adients segons l’àmbit, recursos que puguin implicar i encaix en el pla local de joventut de Tarragona.

Tota persona jove interessada a aportar idees o propostes les pot enviar per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat del 5 de febrer al 20 de febrer.

Segells de reconeixement d’administració oberta