Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 L'Estiu TarragonaJove arriba amb una oferta de 2.800 places per participar en 90 activitats

L'Estiu TarragonaJove arriba amb una oferta de 2.800 places per participar en 90 activitats

L'Estiu TarragonaJove arriba amb una oferta de 2.800 places per participar en 90 activitats

Enguany s’ofereixen més opcions que l’any passat i amb temàtiques que van des de la formació a la cultura passant per l’ocupació
22/05/2014

 

L’Estiu TarragonaJove arriba amb 90 activitats en les quals s’ofereixen 2.800 places per a joves d’entre 12 i 35 anys, sent una alternativa per a aprofitar el temps d’estiu passant-ho bé i formant-se.

Els joves continuen sent els protagonistes directes en l’organització d’aquestes activitats. Més de 35 entitats i més de 70 joves han realitzat propostes per a la programació de les activitats. “Hem compartit el disseny de les activitats amb joves professionals i com a tals ells són els que faran de monitors de l’activitat a altres joves, fomentant així les seves capacitats i habilitats aptes per a transmetre coneixements”, explica la consellera de Joventut, Ivana Martínez.

La tipologia de les activitats que s’ofereixen és molt diversa: informàtica i noves tecnologies, comunicació i llengües, arts escèniques, plàstiques i visuals, esports, cuina i salut, entre moltes d’altres.

Alguns exemples d’aquestes activitats que es desenvoluparan són: els cursos d’educació en el lleure (monitor i premonitor); les xerrades de l’actor Roger Coma i d’un dels fundadors de Verkami; l’escola de circ a l’Espai Jove La Palmera; l’enigma nocturn número 100 amb una atrevida activitat de descoberta; els casals setmanals de màgia i de teatre; taller d’impressió en 3D, i fins a 65 cursos i tallers més. Cal afegir-hi els 25 espectacles programats a l’Espai Jove la Palmera, en el marc del cicle Cultura de Carrer.

Pel que fa als espais on es portaran a terme el conjunt d’activitats, cal remarcar especialment, l’Espai Jove Kesse i l’Espai Jove La Palmera, però també es faran activitats a Campclar, Torreforta, Riuclar, Sant Salvador, la Part Alta i les platges.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha recordat que “enguany es compleix la 27a edició de les activitats d’estiu a Tarragona, sempre recollint infinitat d’iniciatives dirigides als joves. Amb el valor afegit que, és la mateixa població jove qui ha designat les propostes convertint-les en pròpies i seguint-les amb deteniment”. I afegeix: “En els darrers anys s’ha treballat intensament per a apropar-nos més als joves, no tan sols millorant l’oferta sinó també impulsant que els joves fossin els líders i els principals socis a l’hora de realitzar les propostes d’activitats”.

Informació i inscripcions a partir del 5 de juny, a www.tarragonajove.org i als espais: Oficina Jove del Tarragonès i Espai Jove Kesse.

Segells de reconeixement d’administració oberta