Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 L'estiu TarragonaJove recomana una nit de "Malson a la cuina" i tardes d'Ultimate Frisbie a la platja

L'estiu TarragonaJove recomana una nit de "Malson a la cuina" i tardes d'Ultimate Frisbie a la platja

L'estiu TarragonaJove recomana una nit de "Malson a la cuina" i tardes d'Ultimate Frisbie a la platja

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona arriba a la segona setmana d’activitats d’estiu amb molt bones sensacions
07/07/2014

L'Estiu TarragonaJove ha superat la primera setmana amb un ritme trepidant de joves a les primeres activitats programades. Aquestes han estat iniciació a la costura i patronatge, autocad, construcció i programació de robots, salut a la platja, iniciació al pallasso, tècniques d’estudi, rus bàsic, batuts i refrescos d’estiu, little bits i el ja referent Raid Jove Multiesportiu al barri de Campclar.

“Els espais joves de la ciutat han rebut la visita activa de més de 580 joves sumant-hi també els grups de TarracoJove organitzats per la Conselleria de Serveis Socials”, ha manifestat Ivana Martinez, regidora responsable de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

Per aquesta segona setmana de juliol, cal esmenar l’arrencada del primer curs de premonitors de lleure, el taller d’escriptura creativa, el curs de teatre musical, les sessions d’iniciació al judo, el taller d’objectes voladors en el marc de l’escola de circ a l’espai jove la Palmera, el circuit de bicis a Ponent, el curs de videophone (edició i creació d’imatges), el taller de cuina xinesa i un monogràfic d’autodefensa i seguretat personal impartit per l’experta i acadèmica Karin Konkle.

D’aquest nou volum d’activitats que descobrim del 7 al 12 de juliol, cal destacar la tarda esportiva d’Ultimate Frisbie a la platja de l’arrabassada el dijous vinent, de les 19 a les 21 h. Aquesta sessió serà la primera de dues trobades dedicades a conèixer un esport emergent a la nostra ciutat i amb bona representació internacional. Les sessions seran impartides pels membres del Ultimate Club Tarragona.

A més a més, l’endemà, divendres 11 de juliol, tindrà lloc a l’espai jove Kesse el primer dels enigmes nocturns de la temporada d’estiu. Amb el nom de “Malson a la cuina”, els joves majors de 14 anys que vulguin participar-hi hauran de sortir-ne ben parats entre cogombres zombis, tomàquets psicòpates, cebes radioactives, bròquils acabats, naps vampirs, raves sense importància, pebrots tocats i juliverts assassins.

Aquestes activitats i moltes més que han de venir, requereixen inscripció prèvia. Tota l’oferta d’activitats es pot consultar i iniciar la reserva de places al web www.tarragonajove.org i presencialment als equipaments municipals, Oficina Jove del Tarragonès (Plaça Imperial Tarraco,1) i Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret 12-14).

Segells de reconeixement d’administració oberta