Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 Noves activitats diàries a l'Espai Jove Kesse

Noves activitats diàries a l'Espai Jove Kesse

Noves activitats diàries a l'Espai Jove Kesse

Ofertes diverses de dimarts a dissabte
29/04/2014

 

El Servei Municipal de Joventut, dintre de la programació de primavera, organitza les aules de dinamització que ofereixen activitats lúdiques i formatives i tenen lloc de dimarts a dissabte, de les 18.30 a les 20.30 h, a l’Espai Jove Kesse.

Els dimarts, a partir del 6 de maig, a l’Aula de Joves Inventors, els participants podran descobrir l’interior de les màquines i objectes mecànics i crear els seus propis invents.

Els dimecres, a partir d’avui 30 d’abril, l’Aula d’Estudi i Aprenentatge ofereix un taller per aconseguir millors resultats en els estudis.

Els dijous, a partir del 8 de maig, s’impartirà l’Aula de Cuina per a Joves i després podran mostrar les seves habilitats culinàries.

Els divendres, l’Aula de Teatre Jove ofereix un espai d’expressió teatral per descobrir formes i registres d’interpretació i caracterització personal. Tot i que ja ha començat, els joves interessats encara poden inscriure's presencialment.

Per acabar la setmana, els dissabtes, a partir del 10 de maig, hi haurà l’Aula de Fotografia Digital per tots aquells que els hi agradi captar instants i fer retocs d’imatge.

Els tallers tenen un preu de 10 euros (5 euros amb el carnet Tarragonajove).

Més informació i inscripcions a les aules de dinamització: www.tarragonajove.org o bé escrivint un correu a tarragonajove@tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta