Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2014 Zombis. Dels orígens a la invasió

Zombis. Dels orígens a la invasió

Zombis. Dels orígens a la invasió

Nova proposta del cicle Llegendes Urbanes
29/10/2014

 

Dins del Cicle Llegendes Urbanes el pròxim divendres 31 d'octubre, de les 18:30 a les 20:30, l’Espai Jove Kesse acollirà una sessió que porta per títol: “Zombis. Dels orígens a la invasió”, en la qual els joves podran investigar el mite dels caminants i descobrir quina relació poden tenir unes illes caribenyes amb The Walking Dead. L’organització va a càrrec de Tarragona Jove, la Biblioteca Pública i l’Escola de Lletres.

El Cicle Llegendes Urbanes és una alternativa d’oci juvenil mitjançant la formació, la divulgació i les activitats lúdiques, alhora que es creen espais de trobada entre els joves. El cicle consta de 10 activitats lúdiques, participatives i nocturnes, i recull històries de Tarragona que no s’expliquen als llibres, rumors que corren de boca a orella, experiències que sobrepassen els límits del temps i l’espai.

D’altra banda, el mateix divendres i també a l’Espai Jove Kesse, a les 21 hores, hi haurà música en directe amb cançons pròpies i versionades amb “La canya del metall”. Cal anar disfressat.

Trovareu més informació a la web de Tarragona Jove www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta