Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 Aquest dissabte l'estiu es desperta amb La Batecada a l'Espai Jove La Palmera

Aquest dissabte l'estiu es desperta amb La Batecada a l'Espai Jove La Palmera

Aquest dissabte l'estiu es desperta amb La Batecada a l'Espai Jove La Palmera

Servirà com a tret de sortida de les activitats d’estiu de TarragonaJove
25/06/2015

El Departament de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona ha presentat aquest matí a l’Espai La Palmera La Batecada, una festa que permetrà visualitzar les opcions d’oci que ens ofereix l’estiu TarragonaJove i on tindrem l'oportunitat de conèixer de prop alguns dels joves creadors de la ciutat. La iniciativa s’emmarca en el projecte Joves Promotors de Salut (Espai Jove de Salut, Assexora’Tgna i H20) i servirà com a tret de sortida de les activitats d’estiu que TarragonaJove ha programat a l’Espai la Palmera.

La Batecada es farà aquest dissabte, 27 de juny, a partir de les 18 hores a l'Espai Jove La Palmera (Plaça Imperial Tarraco, 1) i s’allargarà fins a mitjanit. Serà una festa gratuïta oberta a tothom que ens permetrà descobrir una trentena de propostes d'estiu dirigides a joves: espais de tallers, racons, demostracions i exhibicions i la participació de grups, entitats i joves de la ciutat. “Podrem fer un tast de les diferents activitats que trobarem aquest estiu a l’Espai Jove Kesse i a l’Espai Palmera; veureu que hi ha tallers i activitats per tots els gustos, la intenció és que els joves vinguin dissabte i provin allò que més els agrada”, ha explicat aquest matí la regidora de Joventut i Cooperació, Ivana Martínez.

A més dels tastos de les activitats, a la festa de La Batecada, a partir de les 9 del vespre, gaudirem també de quatre propostes musicals de luxe: Patrícia Guerrero, Sílvio Álvarez, Oscárboles i el grup tarragoní Cultrum ens presentaran els seus darrers treballs.

La festa de dissabte també servirà per donar el tret de sortida al Festival Sota la Palmera (Cultura de Carrer) que ha programat la regidoria per aquest estiu a l’Espai Jove La Palmera. Del 27 de juny al 12 d’agost més de 30 activitats culturals innovadores amb especial protagonisme dels joves creadors i autors del territori, alguns dels quals han acompanyat aquest matí a la regidora en la presentació de La Batecada. “Des de l’Ajuntament volem donar protagonisme a la gent de Tarragona i del territori, als grups emergents i als autors locals, i el Festival Sota la Palmera és un espai on poden mostrar la seva creació”, ha explicat la regidora, que ha animat al públic a assistir a aquests concerts “que són gratuïts, de qualitat i que es fan en un espai ideal per escoltar música en directe durant les nits d’estiu”.

En la presentació han acompanyat la regidora de Joventut i Cooperació Ivana Martínez el cantautor Silvio Álvarez, que ha ofert un tast de la seva genialitat, i Santi Miranda, de Vòrtex Produccions i membre del grup Islandia Nunca Quema, que actuarà el 17 de juliol dins el festival.

Segells de reconeixement d’administració oberta