Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 Arriba la 22a Mostra de Teatre Jove

Arriba la 22a Mostra de Teatre Jove

Arriba la 22a Mostra de Teatre Jove

De l'11 de maig al 22 de juny actuaran el Grup de Teatre L’estonnac-L’Ensenyança, CET-Teatre, Secció Jove Torralba Teatre, (H)istrionis Teatre, Aula de Teatre de Sagrat Cor, Grup de Teatre Vis de Vanadi, La Faixsula, Tornavís Teatre, The Backstage, La Xiuxiueig, Scenicum Cia, CIA Seven 6 i l’Enramada Juvenil.
10/04/2015

 

De l’11 de maig al 22 de juny la ciutat tornarà a ser l’aparador del teatre juvenil, amb la celebració de la 22a Mostra de Teatre Jove que acollirà el Teatre Metropol, una iniciativa que organitzen les conselleries de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Tarragona i que es realitza des del 1994 amb la voluntat de mostrar la feina dels col·lectius de gent jove de la ciutat amb inquietuds teatrals i culturals. El programa de la Mostra de Teatre Jove, que també és un punt de trobada de companyies teatrals de joves d’arreu, aplega actuacions teatrals que es fan en el marc de la temporada de Primavera del Teatre Metropol.

En aquesta edició, participaran 13 grups de teatre de col·lectius joves, 4 que provenen de centres educatius o formatius i 9 grups que provenen del teatre amateur. En aquesta edició es representaran 7 obres de creació pròpia escrites pel conjunt de la companyia de teatre o per algun membre del col·lectiu i 6 obres d’escriptors teatrals reconeguts com Anna Maria Millàs, Carlo Goldoni, Jose R. Puiggrós o Lluïsa Cunillé. Els grups, per obre de representació, són Grup de Teatre L’estonnac-L’Ensenyança, CET-Teatre, Secció Jove Torralba Teatre, (H)istrionis Teatre, Aula de Teatre de Sagrat Cor, Grup de Teatre Vis de Vanadi, La Faixsula, Tornavís Teatre, The Backstage, La Xiuxiueig, Scenicum Cia, CIA Seven 6 i l’Enramada Juvenil.

Les obres es representaran de l’11 de maig al 22 de juny al Teatre Metropol, a les 21 hores i l’accés és gratuït. Després de cada representació el consell assessor, que enguany està format per l’actriu i formadora Marta Grau, la narradora Karme Gonzàlez, el periodista Enric Pujol i l’actriu Mercè Rovira, valorarà els punts forts i febles de cada companyia.

Per a més informació, us podeu dirigir al web de Tarragona Jove www.tarragonajove.org, al Facebook i al Twitter.

Segells de reconeixement d’administració oberta