Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 Comença la 22a Mostra de Teatre Jove

Comença la 22a Mostra de Teatre Jove

Comença la 22a Mostra de Teatre Jove

La primera representació es farà el 13 de maig al Teatre Metropol amb una obra de creació pròpia de l’Aula de Teatre del Sagrat Cor
07/05/2015

La 22a Mostra de Teatre Jove donarà el tret de sortida el pròxim 13 de maig, i no l’11 com estava previst al programa, per un canvi de data de la Companyia Jove Torralba Teatre, que havia de portar a l’escenari del Teatre Metropol “Valcárcel pero aún no” l’11 de maig i ho farà finalment el 26 de maig.

La resta de la programació de la Mostra de Teatre Jove, una iniciativa que organitzen les conselleries de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, es manté segons el programa i la segona representació es farà el 14 de maig amb “El secretari de dos patrons”, de Carlo Goldoni, i que interpretaran alumnes del Col·legi Lestonnac.

En total seran 13 grups de teatre de col·lectius joves, 4 que provenen de centres educatius o formatius i 9 grups que provenen del teatre amateur. Es representaran 7 obres de creació pròpia escrites pel conjunt de la companyia de teatre o per algun membre del col·lectiu i 6 obres d’escriptors teatrals reconeguts com Anna Maria Millàs, Carlo Goldoni, Jose R. Puiggrós o Lluïsa Cunillé.

Els grups que participen són Grup de Teatre L’estonnac-L’Ensenyança, CET-Teatre, Secció Jove Torralba Teatre, (H)istrionis Teatre, Aula de Teatre de Sagrat Cor, Grup de Teatre Vis de Vanadi, La Faixsula, Tornavís Teatre, The Backstage, La Xiuxiueig, Scenicum Cia, CIA Seven 6 i l’Enramada Juvenil.

Les obres es representaran fins al 22 de juny al Teatre Metropol, a les 21 hores i l’accés és gratuït.

Segells de reconeixement d’administració oberta