Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 Demà, inici de les inscripcions per a les activitats de l'Estiu TarragonaJove

Demà, inici de les inscripcions per a les activitats de l'Estiu TarragonaJove

Demà, inici de les inscripcions per a les activitats de l'Estiu TarragonaJove

Els joves podran triar entre més de 50 propostes i, com a plat estrella, la visita del doblador de Goku, de “Bola de Drac”.
Demà, inici de les inscripcions per a les activitats de l'Estiu TarragonaJove L'actor Marc Zanni, doblador de Goku
01/06/2015

 

Un dels plats forts de les activitats d’estiu de la Conselleria de Joventut és la visita de l’actor Marc Zanni, doblador de Goku, el personatge principal de la sèrie Bola de Drac, que visitarà l’Espai Jove Kesse el 23 de juliol a les 19 hores. Aquest acte és una de les activitats que commemoren el 30è aniversari de la primera emissió de la popular sèrie manga que continua captivant els espectadors.

L’Estiu de TarragonaJove arriba enguany a la 28a edició amb 52 activitats –a més de les 35 activitats del Festival Sota la Palmera- i un total de 2.500 places per a joves d’entre 12 i 35 anys, una alternativa per a aprofitar el temps d’estiu combinant les activitats lúdiques amb la formació. Enguany presenta un programa amb un 70% d’activitats noves respecte de la passada edició, activitats de lleure, esports, aventura, circ, màgia, teatre, música, dansa, comunicació, llengües, arts plàstiques i visuals i noves tecnologies. Del 29 de juny al 18 de setembre l’Espai Jove Kesse i l’Espai La Palmera acolliran els actes que més d’una trentena d’entitats i una setantena de joves han treballat per participar en el disseny i programació del cicle d’activitats.

Un curs de Quiddich i un taller de gastrolab, algunes de les propostes

La tipologia de les activitats que s’ofereixen és molt diversa i abraça diferents disciplines: noves tecnologies, la comunicació i les llengües, les arts escèniques, plàstiques i visuals, l’esport o la cuina i la salut, entre d’altres. Alguns exemples d’aquestes activitats són els cursos d’educació en el lleure, l’enigma nocturn (que enguany arriba al número 100), un curs d’iniciació al Quidditch (l’esport que practica Harry Potter), el curs de discjòquei Kesse, el tast de sensual strip dance, un curs d’anglès per sobreviure a l’estranger, un curs de japonès, un curs de youtuber i videoblogging, una aproximació a la tecnologia del drone, un taller de retoc i impressió de fotografia digital, un monogràfic de Polaroid i el taller de cuina gastrolab, són només algunes de les propostes que tenen els joves tarragonins per gaudir de l’estiu.

Des del Departament de Joventut es torna a apostar, a més, pels sis casals setmanals temàtics que amb el nom “TarragonaJove plus” ofereixen activitats temàtiques intensives enfocades especialment a joves de 12 a 17 anys: el casal de teatre, el de circ i funambulisme, el de robòtica i aplicacions, el de màgia i il·lusió, el de dansa urbana o el de rol, que es faran al juliol i a l’agost a l’Espai Jove Kesse. A més de l’Espai Jove Kesse i l’Espai Jove La Palmera, però, també es faran activitats a Campclar, Torreforta, Riuclar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau la Part Alta i les platges.

Podeu consultar tota la programació de l'Estiu Jove en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta