Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 El Pont del Diable revelarà demà els seus secrets

El Pont del Diable revelarà demà els seus secrets

El Pont del Diable revelarà demà els seus secrets

Demà, 28 de novembre, l'aqüeducte de les Ferreres serà l'escenari del tercer enigma nocturn en el marc del cicle “La ciutat a cau d'orella”.
El Pont del Diable revelarà demà els seus secrets Fotografia de Manel R. Granell
27/11/2014

 

A partir de les 20 h, des del pàrquing del recinte del Pont del Diable, un grup de joves serà el protagonista de la llegenda d'aquest espai.

L'aqüeducte de les Ferreres és un tram de l'aqüeducte romà que portava l'aigua del riu Francolí a Tarragona. El mateix aqüeducte forma part d’una llegenda que, popularment, se l'ha anomenat el Pont del Diable. Tot jugant es descobriran quins són els secrets que amaga aquest paratge tan propi del patrimoni romà i tarragoní.

El cicle de Llegendes Urbanes és una iniciativa d'entitats juvenils, la Conselleria de Joventut de l'Ajuntament, la Biblioteca Pública de Tarragona i l'Escola de Lletres. Aquesta activitat compta amb la col·laboració d'Auriga Serveis Culturals, Limònium Educació Ambiental, el Parc Ecohistòric del Pont del Diable i el Museu d’Història de Tarragona.

Més informació i inscripcions a www.tarragonajove.org o bé, presencialment a l'Espai Jove Kesse o l'Oficina Jove del Tarragonès.

Segells de reconeixement d’administració oberta