Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 L’enigma nocturn “Paranormal activity. Ruta terrorífica” envaeix els parcs de Riu Clar

L’enigma nocturn “Paranormal activity. Ruta terrorífica” envaeix els parcs de Riu Clar

L’enigma nocturn “Paranormal activity. Ruta terrorífica” envaeix els parcs de Riu Clar

A partir de les 20 h comença el segon enigma nocturn del tercer cicle de llegendes urbanes "La ciutat a cau d'orella".
21/11/2014

 

Avui, divendres, 21 de novembre, el barri de Riuclar experimentarà un seguit de fenòmens i afers misteriosos que el mantindran despert durant forces hores. De les 20 a les 22 h, els parcs del  barri acolliran l'enigma nocturn Paranormal activity. Ruta terrorífica. És el segon en el marc de la 3a edició del cicle de llegendes urbanes "La ciutat a cau d'orella".

Deu joves del barri han preparat aquest enigma amb el suport de l'entitat Auriga Serveis Culturals i la dinamització de l'equip tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i la tècnica del Punt Òmnia Riuclar.

El cicle de llegendes urbanes és una iniciativa d'autoria compartida entre les entitats juvenils, la Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Pública, i l'Escola de Lletres de Tarragona.

Es conviden joves i no tan joves amb més de 12 anys a superar cadascuna de les aventures i entrebancs que suportaran els carrers del barri. Tota persona que s'hi atreveixi està convocada a les 20 h a l'AV de Riuclar (plaça del Progrés, s/n).

 

PARANORMAL ACTIVITY. RUTA TERRORÍFICA

Divendres, 21 de novembre (20 h) / GRATUÏT

Av. Riu Clar / + de 12 anys

Diuen les males llengües que quan la lluna s’alinea a l’estrella Aldebaran, tretzena més brillant del cel, situada a la constel·lació de Taure, es produeixen efectes insospitats en punts de la ciutat amb grans nivells d'energia paranormal. El punt de màxima activitat té l’epicentre en un edifici del barri de Riuclar. Deu ser real o és fruit d'una llegenda urbana?

*Ho coorganitzen Punt Òmnia Riuclar, AV Riuclar i Dance Global Gim

 

Podeu ampliar la informació a la notícia del web de Tarragona Jove.

Segells de reconeixement d’administració oberta