Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 L’Espai Jove Kesse fa reviure el Rei Carnestoltes de les cendres

L’Espai Jove Kesse fa reviure el Rei Carnestoltes de les cendres

L’Espai Jove Kesse fa reviure el Rei Carnestoltes de les cendres

Demà divendres, de 19 a les 21 hores, es celebra “La Mascarada Final”
19/02/2015

 

El casal de joves “Espai Jove Kesse” acull demà, 20 de febrer, el primer enigma en forma de gresca d’aquest any: “La Mascarada Final”. Per participar en aquesta activitat gratuïta, organitzada per Tarragona Jove, només cal tenir més de 14 anys, portar una màscara blanca, algun element o complement de disfressa i ganes de passar-s’ho bé.

Ara que el Carnaval s’ha acabat i s’han deixat enrere els dies de disbauxa i festa, ara que el foc s’ha apoderat de les despulles del Rei Carnestoltes i la ciutat s’endinsa a la Quaresma amb llargs dies de recolliment és llavors quan, de forma secreta, té lloc “La Mascarada final”. Aquest acte proposarà els joves presenciar un ritual màgic i festiu on serà necessari estar ben desperts als fenòmens i personatges que hi participen.

“La Mascarada Final” té el suport dels joves i les joves KesseESo, l’Aula de Teatre de l’Espai Jove Kesse, la ballarina Rebeca Sánchez, Auriga Serveis Culturals i Héctor de la Salud, director artístic de la Colla la Bóta.

Us recomanem reservar plaça d’inscripció al web www.tarragonajove.org
Qualsevol dubte o aclariment sobre aquesta activitat es podrà fer a l’Oficina Jove del Tarragonès – Espai Jove Kesse, o bé per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta