Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 L’Espai Jove Kesse ofereix una sensual strip dance

L’Espai Jove Kesse ofereix una sensual strip dance

L’Espai Jove Kesse ofereix una sensual strip dance

El programa estiu TarragonaJove tanca el mes de juliol amb una sessió magistral de sensual strip dance, un monogràfic de tecnologia Dron, un taller creatiu de Dj’s, tres sessions de running i una pràctica plàstica de miniatures de rol
27/07/2015

 

Demà dimarts 28 de juliol, a les 19 h, l’Espai Jove Kesse obre les portes a la sensualitat i a la imaginació amb una sessió monogràfica de dansa, impartida per Raks Aisha. La sensual dance i la strip dance es fusionaran per treballar amb parella la projecció del cos tot comunicant infinitat de moviments sinuosos i suggerents. Aquesta experiència plenament dinàmica ha estat dissenyada especialment pel programa Estiu TarragonaJove i convida a totes les persones interessades a despertar el seu costat més seductor i preparar autèntiques sorpreses carregades de passió.

Aquesta activitat no és l’única de les opcions per la darrera setmana de juliol, també es comptarà amb la DRON INVASIÓ, una aproximació a la tecnologia de les UAV’s, a càrrec de Petits Enginyers. A la vegada, tindran lloc dues sessions del taller de DJ’S monitoritzat per Roberto Vega i tres sessions del PACK RUNNING dissenyat per l’entitat NUTRET amb la presència de nutricionistes, monitors de gimnàs, i professionals de l’atletisme.

Les inscripcions es podran realitzar en línia al web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça Imperial Tarraco,1) de dimarts a divendres de 9 a 14 i a l’Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret 12-14) de dimarts a dissabte, de les 17 a les 21 h.

Segells de reconeixement d’administració oberta