Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 L’Espai Jove Kesse organitza un cicle de dansa

L’Espai Jove Kesse organitza un cicle de dansa

L’Espai Jove Kesse organitza un cicle de dansa

Les inscripcions ja estan obertes
22/10/2015


L’Espai Jove Kesse acollirà del 10 de novembre al 4 de desembre el cicle “Cos a cos” que seran sessions monogràfiques de dansa on els participants es podran iniciar i practicar en diferents modalitats. A més d’oferir una disciplina que està molt sol·licitada entre els usuaris de l’Espai Jove Kesse, també es donarà a conèixer les activitats que realitzen alguns dels col·lectius que habitualment treballen en aquest equipament municipal.

Els tallers monogràfics que s’han programat són de dansa africana, hip hop, danses de l'Índia, flamenc o sexy style, a càrrec de joves professionals com Carla Cruells, Mercè Vergè, Iratxe Barrondo, Rebeca Sánchez o els mateixos professors de l’Espai Evohé.


Programació

 

Dansa Afromalinke, a càrrec de Carla Cruells

Dimarts, 10 de novembre (18 h)/ Espai Jove Kesse/ Gratuït
Danses africanes malinkes i cants tradicionals que es realitzen abans d’iniciar el ball, tot acompanyat de percussió en directe.

Hip Hop i dansa urbana, a càrrec de Rebeka Sánchez

Dissabte 14 de novembre (18 h)/ Espai Jove Kesse/ Gratuït
Es donarà a conèixer i practicar aquest tipus de ball i les seves diferents modalitats d’una manera lúdica i divertida, aprenent coreografies amb la música més ballable.

Danses de la India, a càrrec de Mercè Vergè

Dijous, 18 de novembre (18 h)/ Espai Jove Kesse/ Gratuït
Per descobrir la rica diversitat cultural i artística de l'Índia en un taller amb el folklore de la regió del Punjab i el bollywood d'inspiració clàssica, basat en la dansa Kathak. Un joc de contrasts que permetrà explorar el context més popular i festiu així com el més espiritual i subtil en la dansa.

Masterclass Evohé

Dissabte, 28 de novembre (18 h)/ Espai Jove Kesse/ Gratuït
L’Espai Evohé convida a conèixer tres de les seves especialitats en un sol dia:

  1. Dansa i moviment, la base de la dansa contemporània.
  2. Flamenc, per gaudir de l’art del flamenc.
  3. Sexy style, per aprendre coreografies amb molt de ritme i sensuals.
 
Dansa del ventre i de la Polinèsia, a càrrec de Iratxe Barrondo

Divendres, 4 de desembre (18 h)/ Espai Jove Kesse/ Gratuït
Amb la dansa del ventre i les polinèsies és bàsic saber moure els malucs i les mans de forma delicada. Inclouen cants i una gran varietat de ritmes.

Tots els tallers són gratuïts i les places limitades. Les inscripcions es poden realitzar a la web tarragonajove.org; presencialment a l’Espai Jove Kesse o a l’Oficina Jove del Tarragonès.

Segells de reconeixement d’administració oberta