Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 L’Espai Jove Kesse posa en marxa una aula de suport a la lectura

L’Espai Jove Kesse posa en marxa una aula de suport a la lectura

L’Espai Jove Kesse posa en marxa una aula de suport a la lectura

També oferirà una aula d'estudi amb el suport d'un professional especialitzat
13/11/2014

 

Els divendres 14 i 28 de novembre i 12 de desembre, de les 18 a les 19.30 hores, l’Espai Jove Kesse ofereix una nova activitat: l’aula de suport a la lectura. Aquesta activitat està organitzada per la conselleria de Joventut de l’Ajuntament i l’Escola de Lletres de Tarragona i serà impartida per Ingrid Ventura, responsable de la secció jove de l’Escola de Lletres.

Aquesta nova aula de suport s’afegeix a la tipologia d’aules de dinamització dintre l’Espai Jove Kesse. Modalitats formatives lúdiques i d’aprenentatge que segons la consellera de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez, "són un bon instrument per complementar els espais d’estudis setmanals, a la vegada que, permet inculcar entre els joves hàbits de lectura i comprensió de textos. Aquesta és una de les dimensions educatives de l’Espai Jove Kesse i cal seguir sobre aquesta línia de treball".

També cal assenyalar que tots els dimarts fins al 17 de desembre, de 18.30 a 20.30 h, l’Espai Jove Kesse ofereix una aula d’estudi amb el suport d’un professional especialitzat.

Tant les aules de lectura com les aules d’estudi són gratuïtes, tot i que cal inscripció prèvia a la web: www.tarragonajove.org o bé presencialment a l’Espai Jove Kesse o l’Oficina Jove del

Segells de reconeixement d’administració oberta