Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 L'assetjament juvenil, a la jornada de salut jove de demà a l'Espai Jove Kesse

L'assetjament juvenil, a la jornada de salut jove de demà a l'Espai Jove Kesse

L'assetjament juvenil, a la jornada de salut jove de demà a l'Espai Jove Kesse

La 3a Jornada Tècnica de Salut Jove, enguany centrada en el bullying, tindrà lloc demà, de 9.30 a 14 h a l'Espai Jove Kesse.
L'assetjament juvenil, a la jornada de salut jove de demà a l'Espai Jove Kesse Cartell de la jornada
19/05/2015

 

L’Oficina Jove del Tarragonès organitza la 3a Jornada Tècnica de Salut Jove que es farà demà, 20 de maig, a l’Espai Jove Kesse. La temàtica que es tractarà aquest any és l’assetjament entre persones joves, el bullying.

L’activitat va adreçada a professionals que treballen en contacte amb els joves i vol ser un espai per compartir recursos i eines específiques per al coneixement, la prevenció, la detecció i el tractament de l’assetjament juvenil. La programació d’una jornada tècnica en aquest àmbit sorgeix arran de les demandes dels professionals de diferents àmbits al Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès i de la manca de recursos detectada en relació amb aquesta problemàtica.

La jornada s’estructura en dues parts, la primera consta de la ponència 'Una mirada a l’assetjament entre joves', que impartirà Carme Boqué Torremorrell, que és mestra i ha treballat al Departament d'Ensenyament en els programes de mediació i convivència. Actualment és professora titular de la Universitat Ramon Llull on treballa en la formació del professorat. La segona part de la jornada és una taula d’experiències: s’exposaran quatre projectes relacionats amb l’assetjament entre els joves, que explicaran realitats diferents al voltant del bullying i maneres diferents d’afrontar-lo.

Les inscripcions per aquesta activitat ja estan tancades; tot i així, es poden fer arribar propostes de temàtiques a tractar de cara a les pròximes jornades a través de l'adreça electrònica tarragones@oficinajove.cat.

L’Oficina Jove del Tarragonès és una finestreta comarcal d’atenció a les persones joves, gestionada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès, la Direcció General de Joventut i l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta