Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 L'Oficina Jove del Tarragonès tanca per vacances i traspassa el protagonisme a l'Espai Jove Kesse

L'Oficina Jove del Tarragonès tanca per vacances i traspassa el protagonisme a l'Espai Jove Kesse

L'Oficina Jove del Tarragonès tanca per vacances i traspassa el protagonisme a l'Espai Jove Kesse

L'Oficina Jove del Tarragonès tornarà a obrir el 12 de gener de 2016 en l'horari habitual
21/12/2015

 

L’Oficina Jove del Tarragonès, equipament juvenil d’informació, orientació i assessorament a les persones joves, tanca portes per vacances. Tornarà a oferir els seus serveis a partir del dimarts 12 de gener en l'horari habitual: de dimarts a divendres, de 9 a 14 h, i els dimarts i dijous, de 16.30 a 19 h. El relleu l’agafa el cicle d’activitats “Casal x Nadal” a partir de demà, 22 de desembre.

Els dies 22 i 23 i del 27 al 30 de desembre tindrà lloc, a l’Espai Jove Kesse, el Casal x Nadal: una diversitat de dinàmiques lúdiques i formatives, de caràcter gratuït i accés lliure, d’àmbits com cuina, esports, videojocs i realitat virtual, manualitats, dansa, entre d’altres. Hi haurà activitats destacades com una tarda de Bubble Ball i un festival de DJ’s. A través de les dinàmiques i activitats els joves descobriran el circuit de sales i espais possibles amb la màxima diversitat d’opcions i possibilitats que ofereix el casal de joves com a equipament de referència.

L’Oficina Jove del Tarragonès és una finestreta comarcal d’atenció a les persones joves, gestionada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès, la Direcció General de Joventut i l'Ajuntament de Tarragona. Adreça els seus serveis a joves d’entre 14 i 35 anys. Té per objectiu potenciar la seva autonomia mitjançant la informació, l'assessorament, l'orientació i l'acompanyament, tot treballant amb la persona jove d’una manera integral i pròxima.

L’equipament disposa de tres serveis especialitzats: el Servei de Treball, el Servei de Salut i el Servei de Garantia Juvenil; i un de generalista, el Servei d’Informació General. El Servei de Treball dota les persones joves d’eines per millorar les seves habilitats a l’hora de cercar feina i la seva ocupabilitat, a través d’atenció individualitzada i tallers grupals. El Servei de Salut dóna resposta a qüestions sobre sexualitat i afectivitat, alimentació, drogues i conductes addictives, salut emocional, entre d’altres. El Servei de Garantia Juvenil atén totes les consultes relacionades amb aquesta iniciativa de caire europeu que té l’objectiu de reduir l’elevada taxa d’atur juvenil. Per últim, el Servei d’Informació dóna informació i orientació sobre educació i formació, cultura, lleure, mobilitat, participació i turisme, entre d’altres.

En període de vacances, es poden adreçar consultes a tarragones@oficinajove.cat, que seran ateses després de festes.

arxivat sota:

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat