Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 Més de 800 joves passen pel Casal x Nadal de l'Espai Jove Kesse

Més de 800 joves passen pel Casal x Nadal de l'Espai Jove Kesse

Més de 800 joves passen pel Casal x Nadal de l'Espai Jove Kesse

Avui és el darrer dia de la 5a edició del Casal x Nadal "Obert per Vacances".
30/12/2015

 

La 5a edició del Casal x Nadal “Obert per Vacances” tanca avui dimecres, 30 de desembre, amb una àmplia assistència de 800 joves que han participat en més de 15 activitats, els dies 22, 23 de desembre i des del 27 fins avui, que han anat des de la cuina, la informàtica, a les noves tecnologies, arts escèniques, esport... En resum, tot un conjunt de propostes adreçades a joves a partir de 12 anys per fer passar una bona estona durant les vacances de Nadal.

El dia 22 van iniciar els tallers de cuina creativa on s’han elaborat més de 1.000 galetes i dolços de Nadal. L’endemà va tenir lloc la lliga de campions FUTSAL arbitrada pel col·lectiu Futsal Formació. Després del descans de Nadal i Sant Esteve, l’Espai Jove Kesse va dedicar un intens homenatge al 30 aniversari de la icona dels videojocs “Super Mario Bros” amb un torneig intern, un taller de videojocs, un taller de “hama bead” i la visita del Dr. Óculus amb el seu casc de realitat virtual.

El dia 28 de desembre el col·lectiu de 25 joves promotors de l’Espai Jove Kesse va organitzar la primera "Nit de llufes" a Tarragona, un esdeveniment carregat d’innocentades i gresca que va finalitzar amb un simulacre temptador del que podria ser la nit de Cap d’Any.

El dia 29 de desembre, va tenir lloc el 1r Kesse Dj’s Festival de la mà del jove creador Enzo Conigliaro acompanyat dels DJ’s de Magnetica Events. Com a darrera activitat extraordinària, avui l’entitat Bubble Football Tarragona instal·larà, a l’espai esportiu del casal, les seves bombolles d’aire on els joves podran provar les xocants habilitats d’aquest esport innovador.

Les activitats han comptat amb el suport i col·laboració de Magnetica Events, Futsal Formació, Bubble Football Tarragona, Rebeca Sánchez, Cooperació Tarragona, Petits Enginyers, Fundació Xarxa, AEIG Alverna, Genovesa Narratives Teatrals, Arnau Casanoves i Jess Rojals.

Segells de reconeixement d’administració oberta