Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2016 La 23a Mostra de Teatre Jove porta al Metropol 11 espectacles de col·lectius de joves de la ciutat

La 23a Mostra de Teatre Jove porta al Metropol 11 espectacles de col·lectius de joves de la ciutat

La 23a Mostra de Teatre Jove porta al Metropol 11 espectacles de col·lectius de joves de la ciutat

Les obres es representaran del 26 d'abril al 15 de juny al Teatre Metropol a les 21 hores
La 23a Mostra de Teatre Jove porta al Metropol 11 espectacles de col·lectius de joves de la ciutat Participants de la Mostra de Teatre Jove
14/04/2016

 

Del 26 d’abril al 15 de juny arriba la 23a Mostra de Teatre Jove de la ciutat que està organitzada per les conselleries de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest any, l’aparador del teatre juvenil presenta al Metropol 11 obres interpretades per col·lectius de joves tarragonins amb inquietuds teatrals i culturals. La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha destacat "la tasca conjunta feta entre l’Ajuntament i els col·lectius de joves creadors de la nostra ciutat, que ha permès consolidar una programació estable que ja ha arribat a la 23a edició. En aquesta línia, seguirem treballant per donar suport a la creació cultural juvenil i al foment d’espais d’exhibició cultural". I ha afegit: "Cada any hi ha grups que s’estrenen, la qual cosa demostra que aquesta mostra està molt viva".

En aquesta edició hi participaran 11 grups de teatre de col·lectius joves, 4 que provenen de centres educatius o formatius i 7 grups que provenen del teatre amateur. En aquesta edició es representaran 5 obres de creació pròpia i 6 obres d’escriptors teatrals reconeguts com Joan Cavallé, Nikolai Gógol, Carles Batlle, Maribel Masip, Juan Mayorg, Juan Cavestany i Antonio Onetti. Els grups, per ordre de representació, són (H)istrionis Teatre, CET-Teatre, La Faixsula (Faixa suada de l’àvia), Ara Teatre, Col·legi Lestonnac, Aula de Teatre Sagrat Cor, Grup de Teatre “Vis de Vanadi”, Tornavís Teatre, SOMSET, Torralba Teatre Jove i CIA Seven 6.

Les obres es representaran del 26 d’abril al 15 de juny al Teatre Metropol, a les 21 hores i l’accés és gratuït. Després de cada representació, el Consell Assessor, que enguany està format per la narradora Karme Gonzàlez, el periodista Enric Pujol, l’actriu i ballarina Irene Benavent i l’actor i director de teatre Álex Manrique, valorarà els punts forts i febles de cada companyia. 

 

Per a més informació, consulteu el web de Tarragona Jove, al Facebook i al Twitter, o bé trucant al telèfon 977 296 100.

Segells de reconeixement d'administració oberta