Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2016 La sisena edició del Festival Sota La Palmera programa més de 30 activitats de joves creadors

La sisena edició del Festival Sota La Palmera programa més de 30 activitats de joves creadors

La sisena edició del Festival Sota La Palmera programa més de 30 activitats de joves creadors

Pau Riba, Joan Colomo i Joan Miquel Oliver encapçalen el cartell de concerts del cap de setmana
La sisena edició del Festival Sota La Palmera programa més de 30 activitats de joves creadors Moment de la roda de premsa a l'Espai Jove La Palmera. Fotografia: Marina Vidal
25/05/2016

 

El cicle d’estiu Cultura de Carrer a l’Espai Jove La Palmera arriba a la sisena edició amb més de 30 espectacles de diferent format del 6 de juliol al 6 d’agost. Les activitats es faran de dimecres a dissabte, a l’Espai Jove La Palmera, amb actes previs el 22, el 23 i el 30 de juny. Vint-i-un dies amb trenta-sis activitats culturals innovadores, vint-i-quatre de les quals han estat programades conjuntament amb joves creadors, sis activitats formatives i sis organitzades amb el Departament de Cooperació del consistori. La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha explicat que “el Festival, amb accés lliure a totes les activitats, és un exemple de cogestió i coprogramació de l’Ajuntament, els joves i les entitats de la ciutat, és un exemple del foment i la promoció del teixit social i cultural de la ciutat”.

El cicle Cultura al Carrer és una proposta que fa onze anys que funciona i sis que ho fa a l’Espai Jove La Palmera. Un espai que s’ha consolidat amb una programació estable cada estiu que aplega propostes de joves creadors de la ciutat i del Camp de Tarragona, combinades amb espectacles d’artistes amb una trajectòria d’èxit arreu del país. El Festival Sota La Palmera l’organitza la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona amb el suport i assessorament de Vòrtex Produccions, Genovesa Narratives Teatrals, l’Espai de Dansa Evohé i TAC 12 com a mitjà col·laborador. La programació forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

 

21 dies de festival amb 36 activitats gratuïtes

L’Espai Jove La Palmera obrirà les portes al Festival Sota la Palmera el dissabte 2 de juliol, amb l’espectacle La Batecada, una festa que permetrà visualitzar totes les opcions que ens ofereix l’estiu i que acabarà amb l’actuació de La tortuga que nunca tuve.

La programació musical, que es fa els caps de setmana, presenta un cartell d’artistes reconeguts com Pau Riba, Joan Miquel Oliver i Joan Colomo amb artistes de l’escena local com Göttemberg, Mi-te’ls i Trau. Els dimecres es farà el cinema a la fresca, que organitza el Departament de Cooperació, amb cinc projeccions d’audiovisuals que posaran de manifest la situació actual i el debat de carrer sobre els murs i les fronteres entre la ciutadania. Els dijous es dedicaran a les arts escèniques, amb un cicle destinat a mostrar accions de teatre, dansa, música d’autor o il·lustració dinamitzades per Genovesa Narratives Teatrals. El dia 7 de juliol es tornarà a fer, també de la mà de Cooperació, el “Yo pongo internacional”, una activitat en què els assistents porten àpats del seu país d’origen i que ha estat un èxit en les edicions anteriors.

Segells de reconeixement d'administració oberta