Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2016 La Tardor Tarragonajove presenta l'espectacle de l'humorista "Peyu"

La Tardor Tarragonajove presenta l'espectacle de l'humorista "Peyu"

La Tardor Tarragonajove presenta l'espectacle de l'humorista "Peyu"

De l'11 d'octubre al 30 de novembre la tardor jove proposa més de 50 activitats i espectacles
27/09/2016


Un total de 50 activitats i espectacles tindran lloc aquesta tardor als espais joves municipals per a joves de 12 a 35 anys.

De l'11 d'octubre al 30 de desembre, de dimarts a dissabte, la Tardor Tarragonajove ofereix prop de 1.800 places a activitats i tallers creatius i de nou format. El període d'inscripcions s'obre aquest dijous 29 de setembre i es podran realitzar pel web www.tarragonajove.org o presencialment als espais joves municipals.

Un dels plats forts en la programació cultural d'aquesta Tardor Tarragonajove és l'espectacle "PEYU i Dani", que tindrà lloc el divendres 25 de novembre a les 21 h, a l'Espai Jove Kesse. Peyu ha projectat noves formes d'humor teatral que van iniciar-se amb el seu primer espectacle conjuntament amb Roger Codina titulat: Kisca, kisca. Va col·laborar en programes de televisió com Piscina Comunitària (2009) i Working (2009) a Canal Català. Un home de ràdio que inicia la seva trajectòria a El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac. Actualment col·labora al Fricandó matiner de Rac105 i al Versió Rac1 de Toni Clapés. Ha col·laborat en altres programes com La Tribu (2014) o El Suplement (2012-2013) de Catalunya Ràdio. En Televisió actualment participa en el programa Alguna Pregunta Més? de Tv3, i s'ha consolidat la seva secció dedicada a destacar els nyaps urbanístics del país sota el títol: OLETÚ. Arran d'aquesta secció el 2015 publica el seu primer llibre, Oletú, els millors nyaps urbanístics catalans editat per ARA Llibres, que es va convertir en el segon llibre de no ficció més venut el Sant Jordi del 2015. També col·labora com a humorista al programa Còmics Show de Tv3 presentat per Àngel Llàcer. L'espectacle "Peyu i Dani" forma part del cicle Escenari Obert que té com a objectiu oferir acompanyament i suport en els processos creatius dels joves i portar a l'escenari les obres i propostes finals.5a edició de La ciutat a cau d'orella

Es consoliden les aules de dinamització a l'Espai Jove Kesse, elaborades a partir de les demandes i interessos dels joves que promouen l'equipament. De dimarts a dissabte, hi haurà aules de teatre, cuina creativa, japonès, creativitat i esport, entre d'altres, pensats com a tallers d'exploració i potenciació de les habilitats tant individuals com grupals dels participants. A la vegada, durant els mesos d'octubre a desembre, es coorganitza amb la Biblioteca Pública de Tarragona, l'Arxiu del Folklore de la URV i l'Escola de Lletres de Tarragona, la 5a edició del cicle de llegendes urbanes, "La ciutat a cau d'orella". Bona part d'aquesta acció, s'erigeix en l'àmbit del lleure educatiu i es veu reflectida en un producte lúdic i cultural, reunint la història oral en un conjunt de propostes educatives, d'entreteniment, participatives i sobre l'escenari nocturn. Tota una recepta construïda per joves i col·lectius joves per donar forma i paraules a la Tarragona misteriosa i tafanera. La curiositat i l'afany de descoberta són actituds intrínseques a la joventut i una proposta com la de llegendes urbanes explora més aquesta necessitat d'experimentar i relacionar-se.


Promoció habilitats socials i creatives

La tardor, també és temps per l'anàlisi, la reflexió i l'experimentació, i des del motor teatral juvenil, es convida a les persones interessades que fan teatre a la jornada TEATRE JOVE, FORMACIÓ, ACCIÓ I REFLEXIÓ, sorgida amb l'afany de propiciar un espai de trobada on es generi l'intercanvi artístic, la prospecció del concepte teatre jove i la revisió de nous llenguatges. Com a novetat, es potencien recursos en l'àmbit de les habilitats socials i personals amb un bloc d'activitats que té per nom CAIXA D'EINES. S'aporten monogràfics sobre comunicació, resiliència i lideratge. A la vegada, l'Oficina Jove del Tarragonès i des del servei d'assessorament laboral, proposen tres sessions d'autoconeixement i emprenedoria.


Inscripcions

La programació de la Tardor Tarragonajove forma part del Programa d'Alternatives d'Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad. Les inscripcions es podran realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l'Oficina Jove del Tarragonès (plaça Imperial Tarraco,1) de dimarts a dijous de 9 a 14 h, (divendres fins a les 13 h) i dimarts i dijous, també de 16.30 a 19 h. L'Espai Jove Kesse (c. Sant Antoni Maria Claret 12-14) també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 a les 21 h.

Segells de reconeixement d'administració oberta