Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2016 L’Espai Jove Kesse obre per Setmana Santa

L’Espai Jove Kesse obre per Setmana Santa

L’Espai Jove Kesse obre per Setmana Santa

Del 21 al 24 de març, nova edició del casal “Obert per vacances”
L’Espai Jove Kesse obre per Setmana Santa Activitats a l'espai Jove Kesse
16/03/2016


La 3a edició del CASAL X SETMANA SANTA “OBERT PER VACANCES” comença el pròxim dilluns 21 de març amb més de 10 activitats gratuïtes i accés lliure a espais i racons de joc i entreteniment. Les activitats es faran del 21 al 24 de març a l’Espai Jove Kesse, de les 16.30 a les 21 h, i estan dirigides a joves de 12 a 30 anys. Aquesta iniciativa de programació oberta pretén apropar els recursos i serveis que proposa el casal municipal de joves durant l’any.

Així doncs, es podran usar les diferents aules i opcions que promou el casal i també participar en tallers ideats de forma extraordinària com són les taules de papiroflèxia i origami. També s’han organitzat campionats de futbolí i tennis taula a la sala de jocs i entreteniment que disposa l’espai Jove Kesse.

L’espai formatiu i d’educació en el lleure ha estat reservat amb l’acollida i organització d’un curs de premonitors/es de lleure per a joves de 14 a 17 anys. Quatre dies intensius dedicats a transmetre i descobrir tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l’educació en el lleure. Curs totalment pràctic on es recolliran els fonaments, habilitats i aptituds necessàries per construir el perfil i rol com a futur educador/a.

Un dels racons amb més projecció juvenil i de gran valor creatiu, serà el que promourà el “music day” (micro obert) el dimecres 23 de març de les 17 a les 20.30 h. Aquesta iniciativa convidarà als i les joves a aprofitar l’equip d’àudio i els recursos d’amplificació per expressar amb la veu estils musicals i lletres pròpies. A l’espai cuina i aula de treballs manuals, tindrà lloc el darrer dia, un taller de cuina xinesa de la mà de l’associació d’estudiants xinesos de la URV. També l’últim dia d’aquest casal x setmana santa oferirà un espai d’inflables i un taller d’hologrames. Aquest últim, permetrà crear una piràmide tridimensional amb la qual poder veure autèntiques figures animades amb 3D únicament amb un tros de plàstic i el telèfon mòbil.

L’Espai Jove Kesse durant les vacances de setmana santa estarà obert a les tardes de 16.30 a 21 h. El sistema de portes obertes permetrà l’accés a la totalitat de l’espai per tal de fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

El Casal X Setmana Santa és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) en el marc del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums (Energia Urbana) i amb el suport del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad (PNSD).

 

Segells de reconeixement d’administració oberta