Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2016 L'estiu TarragonaJove ja ha cobert més de 800 places en els primers 10 dies d'inscripció

L'estiu TarragonaJove ja ha cobert més de 800 places en els primers 10 dies d'inscripció

L'estiu TarragonaJove ja ha cobert més de 800 places en els primers 10 dies d'inscripció

Les inscripcions es poden realitzar al web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l'Oficina Jove del Tarragonès (plaça Imperial Tàrraco,1) de dimarts a dijous de 9 a 14, (divendres fins a les 13 h) i dimarts i dijous, també de 16.30 h a 19 h
L'estiu TarragonaJove ja ha cobert més de 800 places en els primers 10 dies d'inscripció Iniciació al makey makey
20/06/2016La programació de l'Estiu TarragonaJove ja ha cobert prop de la meitat de les places disponibles des de l'inici de les inscripcions, el passat 8 de juny. Més de 800 places han quedat cobertes de les 2.000 que ofereix el cicle durant els mesos de juliol agost. Aquest estiu la proposta de la conselleria de Joventut ofereix un centenar d'activitats formatives, lúdiques i culturals adreçades a joves de 12 a 35 anys. La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha explicat: "L'Estiu TarragonaJove és un escenari ideal perquè el jovent pugui explorar i experimentar alternatives d'oci i consum centrades en el creixement personal, les relacions i la vida al carrer. Tot amb un sentit educatiu des del lleure, la formació i la vida expressiva cultural".

El cicle es renova estrenant un 70% de les seves propostes respecte a l'any passat. Alguns dels plats forts per aquest estiu són, entre altres, l'acte xerrada del polifacètic músic, actor i creatiu Joan Dausà, el dimecres 6 de juliol a les 19:30 h a La Palmera, i la sèrie d'enigmes nocturns "Els irregulars de Pilon's Street" que conviden a fer de detectius per resoldre casos inspirats en històries locals. Les noves tecnologies es mantenen com un dels eixos destacats de la programació, amb tallers com el de disseny gràfic amb Photoshop o modelatge amb impressora 3D i s'incorporen activitats per iniciar-se al món de la realitat virtual. També es manté "Caixa d'Eines" una sèrie de tallers pràctics per millorar aspectes com les reaccions davant els canvis, l'expressió assertiva o la gestió del temps personal.

Un any més també es manté l'aposta per set canals temàtics, que sota l'etiqueta "Tarragonajove plus" i al llarg d'una setmana, permeten aprofundir de manera intensiva en propostes diverses: teatre i acció, joc i espai creatiu, circ i funambulisme, escriptura creativa, màgia i il·lusionisme, robòtica i aplicacions i rol i enginy.

Les inscripcions es poden realitzar al web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l'Oficina Jove del Tarragonès (plaça Imperial Tàrraco,1) de dimarts a dijous de 9 a 14, (divendres fins a les 13 h) i dimarts i dijous, també de 16.30 h a 19 h. L'Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret 12-14) també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 a les 21 h. La programació forma part del Programa d'Alternatives d'Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Segells de reconeixement d'administració oberta