Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2016 Obert el període d'inscripcions a les activitats de Primavera Tarragonajove

Obert el període d'inscripcions a les activitats de Primavera Tarragonajove

Obert el període d'inscripcions a les activitats de Primavera Tarragonajove

Del 15 d’abril al 18 de juny tindran lloc els més de 50 cursos, tallers i actes, d’inscripció i entrada gratuïta
Obert el període d'inscripcions a les activitats de Primavera Tarragonajove Fotografia d’una de les activitats de l’edició anterior
06/04/2016


Demà dijous 7 d’abril s’obren les més de 1.000 places d’inscripció gratuïta a les activitats de la Primavera Tarragonajove. Poden fer-se mitjançant el web www.tarragonajove.org o bé a l’Espai Jove Kesse (de dimarts a dissabte, de 16.30 a 21 h o l’Oficina Jove del Tarragonès, de dimarts a divendres, de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 16.30 a 19 h).

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona encapçala la seva programació d’activitats amb un bloc trimestral de 5 aules de dinamització temàtiques, que incorporen novetats com els grups de japonès inicial i avançat i l’aula Kesse Visió, de tall audiovisual, on es podrà explorar des de la imatge i l’acció com es porta a terme un curtmetratge en cadascuna de les seves fases de producció.

L’àrea de Joventut fixa com a programa prioritari d’aquest 2016 el foment de l’equitat de gènere als espais joves amb la inclusió de mesures i accions de sensibilització especialment entre el grup de joves de 12 a 20 anys. Sobre aquesta línia d’acció estratègica es programen activitats formatives com el Tattoa’m, cos i emocions a flor de pell, amb la intenció de captar tant l’atenció de les noies joves com la seva percepció sobre l’amor romàntic. Aquest taller comptarà amb expertes en il·lustració i grafisme sobre el cos com Joana Catot.

Una de les activitats extraordinàries pel seu valor social i educatiu i per la seva capacitat de transformació juvenil és la sessió Basket Beat, l’harmonia dels bots el dijous 28 d’abril, de 18 a 20 h, a la plaça del Camp del Tarragonès de Torreforta. Basket Beat convertirà la pilota de bàsquet en un instrument per fer música i fomentar el creixement dels individus i dels grups. El treball es focalitza en el cos, els interessos i les habilitats dels participants amb exercicis musicals accessibles i divertits.

Altres activitats destacades del programa Primavera Tarragona Jove són la sessió esportiva de Bubble Football, el taller de “hamma beads” amb motiu del 20è aniversari del personatge d’animació virtual Pokemon, el projecte Rap Mètrica a càrrec del jove tarragoní Bawk, i el projecte Sansa Youtubers, que a llarg termini i des de la mirada jove, podria convertir Sant Salvador en la primera experiència comunitària en el desenvolupament d’una xarxa social per a la promoció d’un barri.

El programa d’activitats PRIMAVERA TARRAGONAJOVE és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) en el marc del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums (Energia Urbana) i amb el suport del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad (PNSD). 

Segells de reconeixement d’administració oberta